Že ale tenhle Rath dokáže vyvolávat emoce!

Kdo umí, ten umí! I špatná reklama je reklama! Takže, čert  vem, že ty emoce jsou vesměs negativní...!

Upřímně  mě těší, že se pan doktor stal  symbolem  -  věčnou ostudou sociálních demokratů, kteří ho vděčně adoptovali, když se neprosadil v tehdy ještě pravicové ODS.

U socialistů ta jeho nekonečná arogance  perfektně zafungovala, v  řádu měsíců se tenhle sprosťák stal stranickým místopředsedou a následně ministrem.

David Rath se rázem ocitl mezi stranickou elitou, jedinečně  zapadl mezi  místní velikány typu Špidly, Sobotky, Grosse!

Horší ale  je, že pan doktor nezdiskreditoval  jenom ČSSD, ale následně i českou justici, která  v konfrontaci s tím nebetyčným drzounem ztratila tvář.

Po těch takřka sedmi letech  trapných tahanic, navzdory jasným důkazům, už jen naivní lidé věří ve spravedlnost - v odpovídající trest pro tohoto   sprostého podezřelého!

Už před   korupčním skandálem jsem pana doktora z mnoha nejrůznějších důvodů nesnášel. A kdybych snad měl přesto  nějaké pochybnosti, úplně mi stačila zmínka, že tenhle chlápek  podváděl dokonce i  při golfu, při zábavě označované jako sport gentlemanů.

David  Rath ty infantilní švindly nejdříve vehementně popíral, ale když se vynořili věrohodní svědci, tak se nakonec  dotčeně  přiznal, s tím, že se to  zbytečně nafukuje, že přeci nešlo o nějaký trestní čin, jen o  blbej golf!

Pochybuju, že se především   díky   obstrukcím pana Ratha   a   amaterismu  české justice  dočkáme  v téhle kauze  spravedlivého rozsudku a tak se nezbývá nežli  utěšovat skutečností, že alespoň tedy pro golfisty, je  doktor David Rath - naprosto  mrtvej  muž!

.  

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 14.2.2019 8:00 | karma článku: 21,39 | přečteno: 201x