Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J14o36s61e25f 49P70o21t95r

18. 2. 2014 22:32

Pokud by bylo na mne, tak bych divákům Troškových filmů sebral volební právo. Ti lidé prostě nemají schopnost viděl reálný svět.

Pokud se týká srovnání s těmi třetiřadými nebo kolikařadými americkými filmy, tak ty ať jsou sebehorší, nikdy neponižují lidskou důstojnost. A na ponižování lidské důstojnosti (staří, vesničané, postižení, nemocní, věřící....) jsou založeny ty filmy.

0 0
možnosti
Foto

Pan Troška točí filmy bez dotace od státu, takže není třeba jej odsuzovat. V ČR vzniká za peníze daňových poplatníků ročně spousta příšerných filmů, na něž na rozdíl od Troškových filmů nikdo nechodí. Toto nesmyslné plýtvání by mělo být omezeno. Trošku nechme na pokoji!

2 0
možnosti
PK

To jestli bere dotace nebo ne přece ale vůbec nic nevypovídá o kvalitě jeho filmů.

0 0
možnosti
LN

..z většiny filmů pana trošky mám obdobné pocity jako vy....jen si nemyslím že by si v tom liboval....on troška jen pochopil kde je na trhu díra...a vyplnil ji.....je to obdobné jak s nekvalitním žrádlem v hypermarketech...pokud to někdo bude kupovat...budou to mít v regálech.....pokud budou lidi na ty šílené kraviny chodit...bude je troška točit.....kšeft je kšeft....estétská kultura asi trpí...ale přímo troškovi bych to asi vysloveně za zlé neměl....

2 0
možnosti
Foto

U nás se točí jak šit, tak i nádherné filmy, jako Horem pádem, Zapomenuté světlo, Občanský průkaz, Protektor, fantastický film Ve stínu, 3 sezóny v pekle, Lidice, Alois Nebel, a tak dál jenže na to lidi nejdou a raději jdou na Kameňák a pak nadávají, že se u nás netočí žádné filmy a nadávají jak je naše kinematogarie pokleslá.

3 2
možnosti
Foto

To já byl jednou na státem dotovaném filmu Žralok v hlavě. Něco tak strašného jsem ještě neviděl. Zlatý Troška!

1 0
možnosti
JP

Navíc naše kinematografie je hodně pokleslá. Totalita byla děsná, ale filmy měly úroveň. I tehdy bylo dost špatných filmů, ale ne tolik.To byli páni herci a uměli. Dnes, čím více sprostější a blbější, tím více opěvované.

3 1
možnosti
JD

a přitom Troška dokázal natočit i slušný film (Bota jménem Melichar, O Jasněnce...), i ty první Slunce, seno ještě šly

2 0
možnosti
AN

Takže Troška točí filmy,protože ho to baví,vy píšete sem,protože Vás to baví,pomíjím"uměleckou"hodnotu,ale Troška na tom i slušně vydělá.

2 0
možnosti
RH

Když vynechám snahu o objektivní zachycení uměleckého přínosu Troškových filmů, tak čistě subjektivně se domnívám, že se tomu může smát jenom poloblb, což ovšem neznamená, že by nebyly horší filmy.

1 0
možnosti
MT

Lepší Troška se svými filmy za své, než "umělci " točící dokumenty o utiskování Romů za státní peníze :-(

3 0
možnosti
DK

D72a67v82i88d 37K67r70á59l

14. 2. 2014 7:57

pepa havránek píše pokleslé blogy a libuje si v tom…

2 3
možnosti
JP

A David Král píše hloupé a pokleslé komentáře a libuje si v tom. Navíc chybuje i v pravopise.;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články