Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J18a88n 87B38a11r71t84o33ň

2. 10. 2014 7:36

S Neffem občas polemizuji a snažím se o věcnou polemiku. A NP mi to  uveřejní. Klady pana Neffa a NP zvláště  výrazně převyšují jeho zápory. V případě Ukrajiny vidí situaci podobně jako já. Vy už jste se plně nastoupil do "fojtíkovského" proudu a zřejmě budete nyní jasnou proputinovskou jedničkou, poté, co administrátoři Fojtíka "vyrušili". A přitom mi Fojtík v posledních článcích připadal, že se hodně snaží spravit si svou reputaci.

0 0
možnosti

A netrpí ten pan Neff náhodou havlofílií nebo klausofóbií (podle některých odborníků různé názvy pro stejnou nemoc), pane Havránku? Jistou dobu pan Neff do všech svých úvodníků na jakékoliv téma musel vložit alespoň jednu větičku o Václavu Klausovi, na které se dostatečně rozrušil.

0 0
možnosti
Foto

O svých psech píše Aston jedinečně. O Václavu Klausovi hůř, protože na něj nemá.

5 0
možnosti

J98a51r26a 86R63a26n28k

30. 9. 2014 19:53

"Excesy lidí jako je Václav Klaus nebo Miloš Zeman jen poškozují naši zemi, odsouvají ji někam na evropskou periferii kuriozit…“

...a mylil se?

1 1
možnosti
Foto

Anebo jen stvrzují ten fakt?

0 0
možnosti

A23d42a16m 21S40t79a24v26a

30. 9. 2014 16:46

"Zeman je úředník zvolený bez politické podpory relevantních sil v zemi…“..."To je ovšem mimořádně závažné pohrdání Ústavou ČR a v zájmu ochrany Ústavy by bylo správné zato podat na tento výrok znevažující Ústavu  trestní oznámení. Jak se to jen dělá?

4 0
možnosti
Foto

Když porovnáte celkový počet voličů a názor, že ve skutečnosti nebyl zvolen nejméně polovinou všech právoplatných voličů, ale jen těch, co přišli .... nic moc.

3 2
možnosti

to chce klid, autore,

O.Neff bude klidně za půl roku psát na N.Psu, jak je hrdý na to, že M.Zeman a V.Klaus jako jediní varovali EU před nefunkčními sankcemi.

Já mám s Neffovými texty tyto zkušenosti dlouho. Nejprve nadšeně vítal v roce 2000 televizní bolševickou revoluci, aby pak rok na to tvrdil, že to byl odborářský puč, který by v demokracii němel mít své místo. Pamatuji si, jak O.Neff kritizoval výstavbu tunelu Mrázovka, že prý tunel zničí životní prostředí Smíchova. Po uvedení do provozu nadšeně popisoval, jak se doprava na Smíchově zklidnila.

Takže nesmíte brát názory O.Neffa moc vážně.

7 0
možnosti
Foto

Mně ten článek O. N. připadá naprosto logický a správný. Spíše u Vás sleduji, že píšete dnes články, se kterými souhlasit nemohu a připadá mi, že jsem Vám přestal rozumět. Jistě, je to Vaše právo si psát to, co chcete. 

Možná jste ale nastoupil do tramvaje, která nejede domů.

4 6
možnosti
Foto

Mikula, Stava, Chrástek. Nic divného...

2 0
možnosti

Taky mne jeho dnešní úvodník dost vyšokoval a Vámi zmíněná věta mne dostala do kolen.

Že by tou relevantní politickou silou mínil třeba tu novou senátorku, co nedostala ani čtyři tisíce hlasů?

7 0
možnosti
Foto

To je hodně nevěcný vývod.

2 2
možnosti
Foto

Co vám vadí na titulku a následujícím textu? Já ho považuji za pravdivý a vystihující situaci. Že by se to označení dalo aplikovat i na jiné? Samozřejmě, ale to by nikdo nemohl napsat žádná hodnocení, protože by, podle vás, musel vypsat všechny. A to, jistě uznáte, není možné.

4 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články