Záškodnictví v České televizi

Už včera jsem se chlubil, že  ten  středeční rozhovor  na ČT24 s prezidentem Zemanem, jsem tentokrát   dokoukal až konce…

Napsal jsem  do konce, ale přesněji    -  až do chvíle, než prezidenta v půli věty, tihle grázlíci  odstřihli.

Vysílání  ovšem nerušeně, jakoby se nic nestalo,    pokračovalo diskusí  expertů, která byla po deseti minutách rovněž rázně utnuta,  aby pan prezident mohl alespoň ze záznamu dokončit rozpovídanou, závěrečnou   větu.

Údajně prý zase šlo o jakousi  poruchu. Nerad bych  působil  paranoidně, ale pokud si vzpomínám, prakticky každé vysílání veřejnoprávní televize, v kterém se objeví český prezident, je spojeno s nějakou  tou  nenadálou technickou poruchou.

Pravděpodobnost, že se   jedná o pech – nehoráznou smůlu,  je tudíž  takřka nulová. Znovu se jen potvrzuje, že vedení ČT evidentně nezvládá situaci, nedokáže zabránit těm zjevným sabotážím veřejnoprávních partyzánů… 

Jasně, ale tohle přece  není zase žádná novinka, že?

Mnohem více mě tentokrát  překvapilo, že, až na drobné výjimky, tenhle  už obligátní incident  vůbec nezmiňují ostatní média, přestože to středeční vystoupení  Miloše Zemana  vesměs  komentovala.

Patrně  docela obyčejná cenzura, nebo se snad  tohle   obligátní  záškodnictví  zaměstnanců ČT už   stalo samozřejmostí, které už ani  nikomu  nestojí za zmínku? 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | pátek 16.9.2016 8:00 | karma článku: 23,06 | přečteno: 158x