Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M43i74l49a42n 34K65e22s26l

7. 4. 2015 21:52

Sice toto není nic  podstatného.V rozhovoru v nedělním  právu prohlásil,že se podivuje jak může prezident Zeman vzdávat svou přítomností na přehlídce  hold válečné technice.O odstavec dál však  řekl,že rodiny s dětmi strávili příjemné odpoledne,když u dálnice koukali na projíždějící americký konvoj.Nojo,co je vhodné pro dětičky není vhodné pro prezidenta.Diplomat každým coulem.

0 0
možnosti
AP

Naprosto nechápu označování lidí rusofoby, pakliže nesouhlasí s politikou Putina. Putin nejedná v ruských zájmech, a proto je na místě kritizovat ty, jež jeho agresi vůči sousední zemi (ne první) podporují.

5 0
možnosti
ZM

Ano, Zaorálek provádí sice na svém ministerstvu "divnou kádrovou práci", ale to přece vůbec nevadí, protože se vymezuje proti Putinovi a Rusku.  

Kritizujme tedy jen ty, kteří nemají ty správné politické názory.

3 2
možnosti
ON

Jestli to není v tom že v opozici neměl možnost dostat se ke zprávám o Rusku.  Taky jsem měl z jeho strach ale opačný a v případě Ruska mile překvapil.

2 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články