Zachraňme Českou televizi!

Tak právě s touto  bojovnou  výzvou, kterou vznáším minimálně už  dvacet let, teď zase  17. listopadu přifrčí, k areálu Kavčích hor, motorizovaní  Chvilkaři...      

Jako zkušený harcovník, na tomto zvoraným poli, si dovolím podělit se s mými  nečekanými následovníky - pokračovateli,  o zkušenosti, z těch mých  dvou desítek let bojů  o záchranu České televize - v první řadě  jednou větou  varovat :

Je to marný, je to marný....a je to marný! 

Tihle otrlí   Wollneři, Moravci, Fridrichovic... atd., kteří se definitivně dostali k lizu  na přelomu tisíciletí, po tak zvané televizní krizi, se už  zachránit  nedají, natož pak, vzhledem k léty  prorostlým  vazbám  s vybranými   politickými partajemi - odstrčit od válu.Ostatně, jde jim to spolu náramně – ruka, ruku myje!

Ti, kteří byli, jsou  schopní se téhle  mediálně-politické mesalinaci  otevřeně postavit -  viz. Klaus, Zeman, se okamžitě ocitli ve  veřejnoprávní klatbě  - v příšerné křížové palbě, odstrašující jejich případné následovníky.

Ta Kavčí televizní pevnost  samolibých aktivistů - politruků, dennodenně pábících,  pilně  účinkujících ve všech   politických hrátkách, ještě dlouho zůstane nedobytná!

Je to smutné konstatování, ale   Českou televizi nedokážou zachránit dokonce  ani tihle módně  ušlechtilí, motorizovaní Chvilikaři! 

Dlouho jsem  se s tím odmítal smířit, ale po těch  letech, nakonec musím dát zapravdu skeptikům, kteří tvrdí, že tuhle instituci  už nelze  zachránit -  rekonstruovat, ale jen vybombardovat,  jako Drážďany!  : - )  

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | úterý 17.11.2020 10:31 | karma článku: 21,97 | přečteno: 226x