Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Taková je politika. Vy jste při volbách asi také hlasoval pro "menší zlo".

4 0
možnosti
JP

Je rozdíl mezi diktátorem, který si to svoje diktátorství provozuje jenom ve své zemi a mezi diktátorem, který se začíná roztahovat a dělat si, co se mu zamane. V takových případech je možné sáhnout k nouzovým řešením a dělá si z toho posměšky jen tři písmena.

4 1
možnosti
PR

Priklad autore-kdyz nekoho zabijete budete ve vsech medii,kdyz nekdo jiny zabije 10lidi bude tam on a po vas ani pes nestekne.Proste zmetka nasobne prebil jiny zmetek.Kdo by to do toho kgbaka pred 10 lety rekl.

7 2
možnosti
AS

A51d46a23m 11S12t64a88v27a

23. 8. 2014 8:19

"....diktátorský  zmetek...": V žádném případě nestojím za nějakým Lukašenkem ! Ale psaní o něm, a jak píšete, dnes o Putinovi,  je důkazem o totalitně rigidní demagogickém psaní a mluvení našich medií, především ČZ - černobíle, a to jim ještě fandím, protože oni to dokážou jenom a jenom jednobarevně.

5 2
možnosti
OP

Možná vám uniklo, že na Putina může mít vliv jen podobný omezenec jako je on. Vy by jste jistě jako politik jednal "zásadově" a nic nedosáhl. Ale v politice to tak chodí, nebo ne ?

3 4
možnosti
BT

Též to tak vnímám, ale Pecunia non olet

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články