Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Havránku, také máte doma Micíka, pokud ne škoda, mohli jste si spolu pěkně pokecat a těch desítkách tisíc mrtvých a mrazácích na nebožtíky v ulicích, je mi smutno, že si nepřipouští myšlenku, že tu jde o mnohem víc - někdo tomu říká velký reset (hospodářství - zánik těch malých, růst nadnárodních) někdo tomu říká nový světový řád. Víte jaký je rozdíl mezi konspirací a mediální "pravdou" - pár let!

0 0
možnosti

S Micíkem nemám nic společného, stejně jako nechci mít nic společného s těmi směšnými konspiracemi. Ti samí pohádkáři, ještě před časem výsměšně argumentovali statistikami úmrtnosti.

0 0
možnosti

M43a35r15e39k 67C85o65z19l

9. 12. 2020 22:15

V tomto se s vámi asi neshodnu. Pokud ti “blbci nahoře” mají nějaké dobré důvody či výpočty, pak je určitě nesdělují správně. Já jsem například vůbec nepochopil, v čem je rozdíl, pokud smím ven do 9 nebo až do 11 a nebo mám večerku, až když chci já sám.

Ale o mě tolik nejde a ani o tu paní v autobusu. Spíš o ty, kterým se jedná o všechen majetek, o existenci, zadlužili se a co já vím, co ještě. Palach se upálil, když měl pocit, že se tu nedá žít a je potřeba obrovský protest. Tak se nedivme, že pár lidí, aniž by se (zatím) upalovali, jednoduše vychylují, zdánlivě nesmyslně protestují, hospodští otvírají i přes večerku a ještě to všem řeknou, takže policie to zavře 10 minut poté a podobně.

Jedna věc jsou nesmyslná gesta typu večeře na Karlově mostě a jiná zápas o existenci.

2 0
možnosti

Nechme stranou detaily, natož pak Jana Palacha. Podnikáním lze často i pohádkově zbohatnout, ale v každém případě jdete také rizika. Za pandemii vláda nemůže, myslím, že se postiženým podnikatelům snaží pomáhat, občas až nad poměry, ale celé to riziko dlouhodobě nést nedokáže žádná vláda na světě.

Pokud to tak půjde dál, těžce to pocítí i zaměstnanci - úplně všichni občané

Bez těch zdánlivě nesmyslných restrikcí se to neobejde, pokud nemá dojít ke kolapsu zdravotnictví. Hledat v těch opatřeních výhradně jen vši, které se tu opravdu vyskytují, ale považuju za malost.

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články