Vzkaz redakci Bez politické korektnosti

Už  ani  nevím kolik provozovatelů internetových webů požádalo o možnost  sdílet  mé články. Určitě vím jenom to, že nikdo z nich to , bohužel, nespojil  s finanční nabídkou : -)

Protože jsem tak říkajíc  dobrák od kosti, vzpříčím se jen zcela výjimečně, souhlas  dávám kde komu…

Nedávno jsem kliknul na odkaz jakéhosi  článku  a ocitl jsem se na stránkách Bez politické korektnosti. Když už jsem tu byl, trochu jsem se  porozhlédl a objevil jsem tu i  několik mých článků. Jeden z nich  také  věnovaný Jakubovi  Jandovi, který se kdysi svlékal a masturboval na jakémsi portálu  gay porna a nyní se zase stal vůdčí osobností dobře financovaného, do ČT pravidelně zvaného  proevropského spolku Evropské hodnoty, kde pravidelně káže o evropské morálce.

Tenhle evropský  talent mě opravdu fascinuje. Psal jsem o něm u několikrát, ale ještě nikdy pod titulkem Z pornoherce – proevropskou kurvičkou, či tak nějak.

Titulek mě sice  pobavil, možná bych i něco takového prohodil mezi známými, ale můj blogerský  styl to tedy rozhodně  není.

A přesně tohle jsem hodlal  sdělit uvedené redakci

Na těch  stránkách jsou sice odkazy na tiráž, redakci, šéfredaktora, ale nic z toho nefunguje.

A tak alespoň touto cestou apeluji na redakci Bez politické korektnosti, aby, když už tedy používají mé texty, na nich nic neměnili  -  včetně titulků.

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 10.3.2016 7:15 | karma článku: 38,50 | přečteno: 1926x