Vyměňte voliče!

Včera prý   dostala na frak  demokracie. Bu, bu, bu  -  svoboda je v České republice vážně  ohrožená…… ...
Já, já, já....

Jo, jo -  to bylo zase povolebních nářků na starém bělidle! Asi nejlépe to fňukání  v diskusi  pod úvodníkem Neviditelného psa okomentovala jedna z čtenářek  - Vyměňte voliče!

Člověk by řekl, že po oznámení konečných výsledků musel  být  zdaleka  nejspokojenější šéf ANO. Není to ale pravda, jako nejchvástavějším, se  zcela jednoznačně ukázal   pan profesor z ODS. To jeho hrdé -  Já, Já, Já…znělo éterem úplně nejhlasitěji…

Jistě,  druhé místo zní hrdě, jenže – s jedenácti procenty už to zase taková sláva není. Ostatně, tak nějak to říká i mladý Klaus, který  získal  téměř dvojnásobek preferenčních hlasů, nežli Fiala!

Nezklamala mě ani povolební reakce akční  ČSSD. Po tom strašlivém výprasku se rozhodla svolat mimořádný sjezd….někdy na jaře! : - ) Zlatej Paroubek!

To je skutečně  pech, že Zelení získali tak málo volebních  hlasů. Kam  se  hrabou na svého čtyřprocentního předsedu, který briskně položil funkci, aby  se teď mohl  plně věnovat destrukci na pražské radnici…  

Teprve až na upozornění kolegy Bartoně jsem si uvědomil, že až do teď, vlastně nikdo z těch "demokratů" ANO nepogratuloval k volebnímu vítězství..Další řeči už jsou zbytečný!..

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | neděle 22.10.2017 9:35 | karma článku: 22,61 | přečteno: 264x