Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Navíc s vámi souhlasí i exkrement blábolivý, Hermanek! To je intelektuální síla.;-€

1 0
možnosti
JH

Pane Havranku, tohle si nechte tesat do kamene: "Tisíckrát lepší jakási východní despocie, než konkrétní totalita neomarxistických hlasatelů jediné pravdy, bez vůle po diskuzi, s bolševicky totalitními móresy! " Nepsal to váš věrný papoušek. Tak spolu vyražte do té východní despocie. Nebo možná rovnou do .....8-o

1 0
možnosti
JH

Sic, Vám vůbec nerozumím, ale hlavně, že jste na mne nezanevřel, že jsem nepřišel o svého věrného fanouška....

0 1
možnosti
MJ

Profesoři a lektoři.

To by měla být úctyhodná skupina lidí , moudrých hlav. Nechápu jedno. Prezident má pravomoc jmenovat ty oný. Co dělají oni? Tak se klepou na titul, že tu jednoduchou věc, tedy jejich titulování nechápou. Nejsou pro mne žádným vzorem, jsou to jen klepající se fotříci na tituly před jménem a za jménem. Když to nevyjde dnes, může to vyjít zítra, že.Asi to přináší prachy.

Mezi tyto nepočítám:

pan profesor Alexi Šedi

pan profesor ing.Vojtěch Hrubý CSc

pan profesor RNDr. Karel Lemr

a v neposlední řadě pan profesor Albus Brumbál z Bradavic.

1 1
možnosti
VH

Přináší to prachy (což vy chápete), je to čest (což vy nechápete) a je to ohodnocení práce (což už je zcela nad Vaše chápání).  Stejně jako fakt, že některé akty prezidenta jsou pozlátkem. A chytrý prezident to chápe. Jmenování profesorů mezi práva "pozlátková" patří.

1 0
možnosti
Foto

J23a84n 12P94e86c11h39a

6. 5. 2015 17:06

To jsou pořád nějaké relikty monarchie, že profesory musí jmenovat prezident. Jako kdyby to byl nějaký božský císař pán. Zeman tomu stejně nedodá žádnou důstojnost. Ať jmenují profesory rektoři a je po ptákách.

1 0
možnosti
Foto

To by byla moc velká "malá domů". To už by byla naprostá cochcárna.

Chtějí, aby ceremoniál měl důstojnost, ale nechtějí, aby se prezident rozhodl dle svého nejlepšího úsudku.

1 3
možnosti
JK

Jste jen další z řady těch, kteří by se měli vrátit do lavic ZŠ a nastudovat si roli prezidenta republiky v českém ústavním systému. Evidentně ji nechápete. Nebo si snad s ním myslíte, že přímá volba něco změnila na jeho mandátu? Omyl, nezměnila vůbec nic, zákony zůstaly stejné.

3 1
možnosti
Foto

A co tím chcete říci?

3 0
možnosti
ZB

Vzpomíná si někdo ještě na případ Putna? Tehdy se snad jasně vyjasnilo,že prezident není ten,kdo rozhoduje o tom,kdo bude profesor a kdo ne.Putna se profesorem stal a Zeman tehdy skončils ocasem mezi nohama.Jen hlupák opakuje stejné chyby a arogantní ješita je přímo vyhledává,aby se v nich rochnil.To je přesně to,z čeho jsou jeho příznivci nadšeni.Sice ne všichni,proti této dětinské pomstě se ohradil i vrchní komunista Filip.Prezident by se opravdu neměl chovat jako hloupý,pomstichtivý a ulhaný spratek.....

3 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články