Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já myslím, že je ten disciplinovaný tyátr je poučný. Poněkud hrůza a trapas.

0 0
možnosti
JR

J11a64n 36R57á39ž

1. 3. 2015 16:30

Pane Havránku, nejste realista. Bez ohledu na Váš názor, je Babišovo hnutí politicky nejvlivnějším subjektem naší politiky. Tím, ze je ve vládě, kde je Babiš suverénně nejsilnejším článkem, tak ten jejich volební mejdan, silně ovlivní život všech občanů republiky. A proto zpravodajství z tohoto "mejdanu" je, na rozdíl od jiných blbostí ČT vysílaných, velmi důležité.

0 0
možnosti
MM

Vy jste nepsal 38 lidiček z ČT, vy jste psal 38 redaktorů ČT.

0 1
možnosti
Foto

Babiše jsem nevolil a nic pozitivního neočekával. Přesto jsem jeho činností spíše mírně pozitivně překvapen. A to přesto, že jako OSVČ mám sto důvodů mít s ním problém. Ale třeba je to jen efekt onoho nulového očekávání. Radost mi dělá kvičení starých mafiánských struktur, starost obava z vzniku nových. Tož tak;-)

2 1
možnosti
JR

J88a27n 37R77á63ž

1. 3. 2015 16:44

Jsem na tom stejně. Před volbami bych si ruce raději utrhnul, než volit ANO. Kdyby byly volby teď, asi bych jim hlas dal a ač pravičák, bych uvítal pořádný výprask ODS i TOP09...tedy odchod "starých" struktur v těchto stranách od koryt, což by buď konečně vygenerovalo nové razantní mladé politiky do čela a obě strany se sloučily nebo by obě odešly i se svými sterilními koryfeji do politického zapomnění a udělaly tak místo pro nový, dynamický pravicový subjekt..

1 1
možnosti
Foto

možná ti novináři cítí, že se děje něco nového, pro Vaši generaci už ne, ta už nám mladým napáchala tolik šmejdovin... ale pro nás mladý je to cesta, jak je možné se odpoutat od starších a přestat se učit jen, jak krást, ničit, hanobit a pomlouvat

1 3
možnosti
JH

Krásný, mladý Aleši, moc se Vám, za tu naši generaci - za ta stará prasata , co Vám mladým napáchala tolik šmejdovin, dodatečně  omlouvám, začínám uvažovat o sebevraždě.

Ale hlavně, že jste, vy mladí,  už našli tu novou, správnou  cestu...

5 0
možnosti
AS

A18d36a42m 54S12t27a20v24a

1. 3. 2015 7:55

Česká televize  dodnes žije ve schématech a tenatech reálného socializmu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články