Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pane Havránku,

LePen nevyhrála parlamentní volby, takže zas tak nic mimořádného se nestalo. Voliči potrestali vládu ve Francii podobně, jako když u nás před lety potrestali nejprve vládu socialistickou, když krajské volby drtivě vyhrála ODS, a poté pro změnu vládu pravicovou, když krajské volby drtivě vyhrála ČSSD.

Ale i kdyby LePen vyhrála volby parlamentní a stala se premiérkou, určitě nebude jejím cílem budovat koncentráky pro francouzské muslimy a nebude lustrovat francouzské obyvatelstvo testem jeho vztahu k islámu. Tohle všechno totiž chce zavést u nás malý český hitler Konvička. Pokud by tohle plánovala zavést LePen ve Francii, svobodomyslní Francouzové ji pošlou na smětiště dějin.

3 12
možnosti
MD

Uz zase nekdo znasilnuje kolovratek predenim lana z kousku Konvickovi prize.

9 3
možnosti
RH

Nejsou to jen nálepky, FN je populistická strana, která vznikla z neofašistickeho a extremistického prostředí a Le Pen je antisemita. Ale to nehraje roli, hlavním problémem je, že jásat nad jejich vítězstvím (volby ještě neskončily) je naivní jako očekávat, že ČSSD "prosadí fungující stát". Sliby známe, ale v politice je slib jen cestou k moci.

5 4
možnosti
EP

Takže podle vás se jako nezmění vůbec nic?

0 1
možnosti
LS

Poslední věta zaslouží samostatnou karmu, ale i jinak máte pravdu.R^

6 2
možnosti
ON

To myslíte vážně? Poslední věta je ta největší hloupost co může být. Vládnout s vůlí lidu. Víte co lid chce? Víc peněz míň práce nižší ceny a podobný věci. To by to dopadlo. To říkají pouze populisti.

5 0
možnosti
JH

J44a95n 30H21a43n32á25k

7. 12. 2015 7:28

Robejšek: "Je ve Francii třetina pravicových extremistů anebo spíše třetina voličů, o jejichž zájmy se žádná "správná" strana nestará?"

To mluví za vše a pokud to česká politická scéna bude ignorovat, budou se divit, kolik Konvičkovci a jemu podobní spolknou hlasů.

3 0
možnosti

To by český volič musel být hodně blbý, kdyby volil Konvičkovce jen kvůli jejich nenávisti k muslimům. LePen je sice pravicová "extrémistka", ale její strana má politický program obsahující komunální politiku a má ekonomický program. Konvičkovci mají jen nenávist k muslimům. Pochybuji, že na komunální úrovni osloví Konvička voliče svým požadavkem na "koncentráky do každé obce", či "prověrky sousedů, zda neukrývají nějakého Žida (pardon - muslima)".

0 2
možnosti
ZD

jasný jako facka...R^R^R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články