Volební triumf nemultikulturního Jiřího Čunka

Nerad bych Jiřímu Čunkovi cokoliv podsouval, ale když jsem sledoval ty jeho předvčerejší  odpovědí  redaktorovi  ČT, cítil jsem z nich především  chlad a opovržení…

Nebylo by se ani čemu divit. Ten veřejnoprávní redaktůrek, necelé dva dny po krajských volbách, v čase, kdy se   vedou  složitá jednání o budoucím vedení kraje  – zřejmě oslněný  rekordním ziskem preferenčních hlasů, se především zajímal o to, zda se teď  Čunek chystá na post lidoveckého předsedy.  

Jiří Čunek také zřejmě neztratil paměť -  ještě nezapomněl, jak ho před léty,  zejména tihle veřejnoprávní kašpárci   dlouhé měsíce  skandalizovali -  servírovali  ho divákům jako  hnusného rasistu, xenofoba.

Nikdo mu teď  nemůže vyčítat ten jeho odstup – opatrnost, jako kdyby se na místě  námezdného redaktora vyskytoval jedovatý had.

Jinak ovšem  tenhle příběh Jiřího Čunka  připomíná  pohádku. Poté, co byl v Praze úspěšně utopen na lžíci vody, se vrátil  pomluvený,  pokálený  zpět  do Vsetína, kde si ho po čase místní znovu zvolili za starostu a nyní zase tak přesvědčivě zvítězil ve volbách do Zlínského kraje.

Takovou satisfakci tomu houževnatému, svéráznému  „rasistovi - xenofobovi“ moc přeju. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | úterý 11.10.2016 8:00 | karma článku: 25,03 | přečteno: 202x