Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J86a67n 73R42á10ž

1. 11. 2015 20:37

Brusel deformuje každého. Vždyť se mužeme jen divit, co způsobil s mozkem paní Jourové, která, dokud byl v Česku, působila jako normální inteligentní ženská. Jaký to byl rozdíl v jednání od hysterické Němcové (např.) Ale jen se stala komisařkou, zařadila se svým vyjadřováním   do jedné řady s  anarchokomunistkou Mogheriniovou.

0 0
možnosti

Polcak dlysi jen na penize, jako vetsina pravniku a pro ne je ochoten udelat cokoliv.

0 0
možnosti

Vy proste nechcete vedet, co se deje v Syrii.  Vam je to jedno, vas to nezajima....

1 6
možnosti

Vy to vite? Zajimave, ze nase slunickova media nikdy pred par lety nereferovala o zverstvech Assada, az na povel to spustila.

3 0
možnosti

Tím, že Polčák v europarlamentu hlasoval pro povinné kvóty, o sobě řekl vše důležité.

Přesto mě v pořadu Jílkové dokázal ještě překvapit, protože se ukázalo, že je ještě hloupější, než jsem kdy předpokládala.

11 1
možnosti

Zato Vy si myslíte, že jste chytrá...Ale Váš "rozhled" a "znalosti" s Polčákovými určitě srovnávat nelze. Pro kremelskou úderku na blogu platí přísloví "čím méně toho znám, tím jednodušší soudy".

0 2
možnosti
Foto

Dovolím si připomenout skvělou argumentaci pana Tomského, který učil muslimské děti dva roky. Věrohodně doložil, že jde o naprosto odlišnou  civilizaci, vykořeněnou, která nemá zájem se přizpůsobit evropské kultuře a emancipaci. Naopak je nebezpečí záměru - získat převahu - pomocí barbarského násilí.

6 1
možnosti

Ale to se neda aplikovat vsechny ostatni.

1 3
možnosti

Peníze kazí charakter, Polčák toho důkazem.

4 0
možnosti
Foto

Pane Havránku, snad poprvé s Vámi musím krajně nesouhlasit - od pana Polčáka (nadějného to politika TOP 09 a současně zástupce nové, nastupující politické generace) jsem něco tak odporného zcela očekával. :-)

Ale, že jste to Vy - R^ :-)

7 0
možnosti

Pane Havránku, víte co mně na Vás nejvíce mrzí? Dřív jsem s Vámi v řadě případů nesouhlasil tak jsem měl proč s Vámi polemizovat. V poslední době mně nezbývá než říkat "myslím si totéž" a to mě nebaví.

4 0
možnosti

;-D;-D myní jsem přšel na to po pozorném sledování tohoto pořadu proč se začalo říkat jednotce b.l.b.o.s.t.i. jeden polčák m;-D;-D

4 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články