Vítězství nemastných, neslaných

Nechci se hádat ohledně smyslu Senátu ČR. Je však nezpochybnitelné, že spoluobčanům  k  srdci nepřirostl.Ta letošní volební účast byla sice zoufalá, ale nejde o žádnou  náhodu...

Odpovědní politici by se s tím měli zabývat. A také se zabývají, Když za vlády premiéra, který to myslel upřímně, ČSSD nezískala ani jediný mandát, z řad ČSSD se najednou začaly rojit  nápady na zrušení tohoto  nemilovaného dítěte. 

Nyní, když ANO tak  pohořelo v druhém kole, příchází s tím návrhem  na zrušení zase Andrej Babiš.Nejde zrovna o ušlechtilé motivace, ale budiž. Stejně to jsou ale  jen takové řečičky -  politici si tenhle rybník určitě vypustit nenechají!

 Řekl bych, že z dobrých důvodů  je docela  fajn, že nesupěli Babišovci ani Sobotkovci.

Ovšem ti co uspěli, v podstatě nemají, pokud pominu  prebendy, které je nyní čekají, proč  jásat. Zvláště pak když si uvědomí jakým zlomkem veřejnosti byli zvoleni, kolik lidí jim věří!

Nechci kazit radodost ani  panu Bělobrádkovi, ale na mne to ze všeho nejvíc  působí , že letošního druhého kola se zúčastnili především ti, kteří to chtěli nandat Babišovi a Sobotkovi, takže ve většině případů, vítězství spadlo do klína zejména těm nemastným, neslaným - jinak řečeno nevyprofilovaným kandidátům

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | neděle 16.10.2016 8:00 | karma článku: 20,32 | přečteno: 141x