Veřejnoprávní Wollner: Část diváků nás nenávidí…

„Šéfredaktor reportážní publicistiky České televize Marek Wollner zavzpomínal na besedě o dezinformacích a propagandě, že dřív měla Česká televize publikum, které ji mělo rádo, zatímco dnes ji nenávidí…“

Uvedeným  výrokem mě pan Wollner, po dlouhatánské  době mile překvapil, jsem  moc rád, že  ještě není  tak zcela mimo  realitu…

Jen velká škoda, že od toho neveselého konstatování    hned  přešel do svých osobních představ  – jen obtížně  pochopitelných tvrzení, že on přeci žádnou  propagandu nedělá, ani nekryje…

Inu, nikdo není dokonalý a taky srandy není nikdy dost! Někdo tomu říká profesní slepota, v  každém  případě to jeho tvrzení o objektivitě ČT  je mimořádně úsměvné, fakt dobrej vtip.

K tomu, aby  náročnější  divák sledoval publicistické pořady, musí mít nutně  představu, že tvůrcům   jde výhradně  jen o pravdu,  fakta, že se  nepolitikaří -  jinak je to vyloženě   promarněnej  čas.

A právě tohle  jsou, alespoň tedy   v mém případě, ty   důvody, proč jsem  už dávno  přestal sledoval aktivistické  Reportéry ČT, 168 hodin, atd.

Nehodlám mařit čas vysvětlováním,  přemlouváním pana Wollnera, že se mýlí, že  výsledky  jeho činnosti  mají  nesrovnatelně větší  vypovídací  schopnost, nežli ty   bludné představy  o jeho objektivnosti . To už  je spíše  parketa  pro psychiatra : - )

Proto skončím  pozitivně   a vrátím se k jeho  konstatování , v kterém  jsme zajedno  -   že  „ Dřív měla Česká televize  publikum, které ji mělo rádo, zatímco dnes ji nenávidí…“, které ovšem  logicky, když už jsem tedy  jednou  vzpomněl psychiatra, vyvolává otázku:

Není poněkud zvrhlé, aby tu jejich Českou  televizi  povinně, ze zákona, financovalo publikum, které ji nenávidí?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | pátek 9.11.2018 8:00 | karma článku: 25,49 | přečteno: 222x