Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Já vidím problém v tom,že naši budoucí novináři a redaktoři našich rádií a televizí jsou již na fakultách vedeni k tomu,že jedině správný názor a ideologie je ta " moderní " pravicová,což lze každodeně vysledovat v počínání redaktorů té naší veřejnoprávní televize.Oni už ani nedokáží předstírat objektivitu při vedení diskusí,a očividně jsou vždy na straně představitelů pravicových stran a uskupení.Pochopitelně,že novinářům a redaktorům soukromých médií se nelze vůbec divit,ti to mají v popisu práce a jsou svými majiteli za tuto "antilevicovou" činnost štědře odměňováni.

Dovoluji si upozornit,že nejsem členem žádné levicové strany,pouze vyslovuji svůj názor,který vykrystalizoval z dlouhého pozorování a je příspěvkem na dané téma v této diskusi.To ovšem nutno říci i o novinářích z Haló Novin (noviny KSČM) - jinými slovy : koho chleba jídáš,toho píseň zpíváš.Hezký den :-)

0 0
možnosti
Foto

Moderátor Dolanský se nemůže osobnosti Ficeho ani rovnat, natož ho ostouzet. Vadí mi politická orientace socialisty p.Ficeho, ale v tom, jak hájí suverenitu Slovenska je vynikající.

Dolanský se pořád otravně omlouvá.

8 2
možnosti
JH

Dolanský je otravnej celej....:-)

3 0
možnosti
JZ

Fico je levicový populista a dá se právem kritizovat za nápady typu cestování vlaky zdarma. Ale za tenhle návrh nikoliv.

6 0
možnosti
JM

Nechci shazovat politickou debatu, která probíhala na kongresu ODS, ale jestli povídání o papoušcích bylo vhodné, nevím... Rovněž jsem čekal, že dojde k vytvoření frakce, platformy, která by stála za rozumnou spoluprací ve všech oblastech i s VÝCHODEM a usnesení kongresu by tak nestálo pouze na jedné noze/USA.

Vycházím totiž z toho, že 21. století bude stoletím čínským...

0 0
možnosti

Jiří nebo Jaroslav Matuška?8-o

0 0
možnosti
PB

..... si představte,- sedíte ve studiu, naproti se snaží nějaký trdlo přilepit Vám za prezentovaný názor nálepku hnědýho, černýho, rudýho, modrýho, zelenýho, neutrálního,- a nemíní brát v potaz, že máte jenom a pouze svůj názor na věc. Sedíte enem metr vod teho tukana, jeden metr,- co asi tak uděláte v přímém přenosu ?!,- ....... jenom si to představte ;-)!!!

6 0
možnosti
DH

Vyřešil jsem to před časem.ČT 24 je pro mě mrtvá stanice,vůbec se na ní nedívám.Proč se zbytečně rozčilovat.

4 0
možnosti
MD

Jdu si misto sledovani zpravodajstvi Ct narezat dreva na topeni. Za diky vam usetreny cas u me mate par peknych 'polen'.

4 0
možnosti
JC

Dobře jste se rozhodl. Já jdu vařit. Pěkný den přeji.

4 1
možnosti

chápu, Autore, máte názor a pohled, že pan Dolanský nebyl např. v tomto případě objektivní. Sice jsem to neviděl, ale věřím vám, že to tak bylo a od redaktora ČT to nebyla ta "správná novinařina".

Ale, ve vší úctě, přečtěte si svoje "blogy" (dávám to do uvozovek, protože to svým obsahem blogy vlastně nejsou) včetně toho dnešního. Já tam vidím stejnou vadu přístupu, kterou panu Dolanskému vyčítáte. Totiž ztrátu objektivity.

Pro vás je ČT (neříkám že v řadě případů nemáte pravdu nebo se k ní neblížíte) dlouhodobě psem, kterého holí honíte do kouta, mlátíte ho s ní a ještě do něj kopete. Možná to je atraktivní pro skupinku ortodoxních přitleskávačů (ti by tleskali komukoliv, kdo bude kritizovat stávající establishment), ale upřímně, úroveň (monotématických a zkratkovitých (skoro)blogů vám klesla tak, že na redaktory ČT, i s jejich poklesky, z té hloubky nedohlédnete.

Kde ty vaše loňské sněhy jsou .....

3 8
možnosti
JC

Jenom takový dotaz - platíte pana Havránka za psaní jeho glos - blogů? ČT totiž platíte.

8 4
možnosti
MD

Kdyz chce clovek usetrit dusevnich sil a pritom si osvezit hruzu, jez predstavuje zpravodajstvi Ct, preladi na vasi frekvenci. Diky.

6 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články