Veřejnoprávní poprava

Před časem jsem pořídil  a tady zveřejnil  soupis zpravodajských a publicistických pořadů té jejich České televize, z kterých mi bývá šoufl, které si už raději  preventivně odpustím…

Od té doby ještě něco málo  přibylo a tak, s ohledem na lenivost a úsporu místa,  tentokrát ten seznámek.cz. vynechám  a věnuju se výhradně jen  Událostem ČT, které jsem si zakázal  úplně  nově.

Říká se, že  dá  se zvyknout i na šibenici, ale to vydání Událostí s panem prezidentem, na mne bylo už přece jenom moc.

Myslím tím tu pětiminutovku, kdy si ti veřejnoprávníci, před zraky statisíců televizních diváků, pohrávali s videozáznamem pořízeným Kanceláří prezidenta republiky, který dokazoval, že Miloš Zeman i v té těžké situaci opravdu vtipkuje, že předseda Sněmovny Vondráček, opravdu ten jeho podpis nepadělal…

Ale to evidentně  redaktory neinteresovalo, to nebyla ta jejich správná  munice!

Namísto, omluvy za všechno to zpochybňování - odepisování Zemana, občanům nabídli zvětšené záběry prezidenta na nemocničním lůžku, které za asistence jakéhosi ochotného pana doktora – "patologa"?, podrobně pitvali. Žádná náplast, žádná hadička jim neunikla, spekulacemi nešetřili!

Druhý den mi, ohledně té veřejnoprávní popravy, volal, pořád ještě notně vytočený známý. Začal zostra: To jsou ale dobytci!

Po chvíli se ale přeci jen  zklidnil a dodatečně se omluvil ..., tedy  tomu domácímu zvířectvu!

Autor: Josef Havránek | sobota 23.10.2021 10:31 | karma článku: 23,73 | přečteno: 265x