Veřejnoprávní média úspěšně nahradila Agitační střediska

Technický pokrok se nedá zastavit! Pamatuju ještě časy, kdy v každé  čtvrti byla povinně zřizována agitační střediska. Ta doba je, díky bohu, už pryč! Jenže, poslání agitačních středisek postupně převzala ČT a Český rozhlas. : - )

S tím už dnes nikdo nehne, zvláště pak, pokud panuje přesvědčení, že  lidi se bez těch politických školení a školitelů  neobejdou.

Už jsem se s tím tak nějak smířil. Člověk si  zvykne i na šibenici. Jediné, co mi na tom vadí, co pořád ještě nedokážu skousnout, jsou ty nešťastné koncesionářské poplatky.

Už jsem o tom několikrát psal, ale u příležitosti nástupu  nové, údajně pravicové vlády     : - ) to raději ještě jednou  zopakuju. Nejde  ani tak o ty prachy. A pokud těm dobře placeným veřejnopráníkům, s životními jistotami, ty role politruků  nevadí,  je to nepochybně  jen jejich osobní  věc.

 Nesrovnatelně horší je ale ten divácký  pocit viny - studu, neoddiskutovatelný fakt,  že hrazením koncesionářských poplatků ty propagandistické  prasárny financujeme - stáváme  se jaksi  spolupachateli!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | úterý 30.11.2021 10:31 | karma článku: 20,43 | přečteno: 208x