Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Pane Havránku, co takhle pozvednout své tělo z divanu a jít to těm politikům ukázat, jak se to má dělat.

Pravda, taky jsem kritizoval, zvlášť když po 23 letech jsme ve stejném srabu jako před sametem.

Ovšem taky mě napadlo, že kritika je dobrá, ale pokud chci něco změnit, musím začít u sebe. Jde o to alespoň se pokusit měnit některá rozhodnutí politiků. A opravdu to lze. Jen pořád nesedět na sesli a kecat o všem a o ničem.:-)

0 0
možnosti
Foto

Politika je soubor velkých a malých rolí, proto se v ní všem hercům a herečkám vždy dobře dařilo. Jiná věc je však, co se jim podařilo dobrého udělat pro nás, pro občany.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Standartní max. doba v řídící fci- 4-6 let. To je všude, nejen u nás, ověřená praxe. Pak je budˇ možný další růst, nebo nutná změna.

0 0
možnosti
Foto

Já ho mám docela ráda jako herce. Ale nedávno jako ministr odvolal ředitele Vojenských lesů a zdůvodňoval to tím, že už tam pan Janota byl pět let. Vojenské lesy za vedení odvolaného ředitele prosperovaly dobře, nerozkrádalo se tam jako u Státních lesů (které jsou stále z tohoto hlediska v mediálním průvanu), tak proč to odvolání? V tom žádnou logiku nevidím.

2 1
možnosti
ZK

Z21d48e19n84a 32K55o51č39í

7. 4. 2014 15:18

I ředitel s dobrými ekonomickými výsledky může hodně krást. Rozumný majitel však takového člověka neodvolává s mediální bublinou, ale pěkně potichu jej uklidí. Toto byl pravděpodobně i tento případ. ;-)

0 1
možnosti
Foto

A kdo nehraje? Dobrý herec pak zvládne jakoukoli roli. Kdykoli. Téměř;-)

0 0
možnosti
MM

Stropnický, velvyslanec v Portugalsku, Itálii, Vatikánu, ministr kultury, umělecký šéf Divadla na Vinohradech...a vy furt nic. Tak pište.

4 2
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články