Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

K55a61r79e85l 94V71o58v55e27s

26. 11. 2014 22:14

Je třeba ty dvě instituce privatizovat, protože neplní veřejnoprávní úlohu a je proto zbytečné je povinně platit.

2 0
možnosti
BT

velmi dobře, také si myslím že by novináři měli mít za povinost být neustále se zápisničkem kolem našeho pana presidenta (příklad už známe a funguje)  a veškerá moudra která pronese by po schválení panem presidentem měli publikovat lidu,

pan generální by se měl každé ráno hlásit s raportem jakouže novinku ten den o panu presidentovi budou vysílat

to by bylo aby si dělali co chtějí, dacani jedni novinářští

3 5
možnosti
JS

Ale ono to tak funguje. Pouze ovšem s opačným znaménkem a neorganizuje a neplatí to prezidentská kancelář, ale zatím anonymní dodavatel červených karet. Zkrátka s barevnými převraty jsou bohaté zkušenosti.

7 0
možnosti
Foto

J24i86ř25í 70K98i46n51d44l

26. 11. 2014 11:52

Takže televize pokud by měla být podle některých lidí objektivní, neměla mluvit o tom, že náš prezident dělá ostudu ve světě, chová se jako hulvát, že je alkoholik. Pokud to televize, ještě setříhané uvede, jedná se  mediální štvanici. Pokud   objektivně uvede události na Ukrajině,  tak  lže, protože náš občan považuje za věrohodné to, co uvádí  ruská media  a propaganda. Mně na televizi vadí zoufalé televizní pořady, nic neříkající televizní novin a to, že  Objektiv uvádí hlasatelka Slovenska a v mateřském jazyce.

3 2
možnosti
JS

Obávám se, že to, že náš prezident je hulvát, opilec a dělá nám ostudu ve světě, víte pouze na základě informací TV. Pokud se jedná o Ukrajinu, naše TV na rozdíl od rakouské, hájí důsledně snanovisko USA. Takže o objektivitě bych rozhodně nemluvil.

4 2
možnosti
VV

No jo, ale on je generálni. Kdyby chtěl, tak má tisíce pák, ja tuhle zrůdnost napravit. Zřejmě je to jeho dílo. Prý se vsadil, "že Zemana dostane". No nevím kam, na to je asi malí pupík, ale kdo ví?V

4 0
možnosti
MM

Kdo za tím stojí, kdo to platí? ;-D

5 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články