Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J75a10n 56R24á25ž

11. 1. 2016 18:41

Priznávam se, že ke sledování OVM by mne nepřitáhlo ani kdyby VM pozval zaráz Robejška s Dientsbierem, protože by bylo jasné, že by Moravec Robejška nepustil ke slovu a když, tak by ho přerušoval, nenechal dokončit jedinou myšlenku a nechal pokračovat v monologu Dientsbiera.

OVM jsou jen pro masochisty a diváky, jejichž duševní pochody nechápu.

0 0
možnosti
Foto

Pan Moravec se mi zošklivil již dříve. Ta jeho jako by nestrannost..

1 1
možnosti
Foto

OVM se motalo kolem hodně závažné daňové problematiky. Od začátku roku platí měsíční Kontrolní hlášení plátců DPH, pro drobné podnikatele pohroma. Složité, pracné, pokaždé jinak vysvětlené p á r o v á n í faktur - pozor na den odeslání a v případě oznámení, že nějaké číselko nehraje (i pro překlep) střelhbitá oprava (třeba složitá) - jinak sankce až 5O.OOO Kč. Magnát ty pokuty prý zmírní. Ale ať si radši účetní připraví tepláky. Petr Fiala bojoval s predátorem statečně, lepší pak byl Mach proti Michlovi.

Nojo ! Musíte nějak nám, zlodějům, co si dovolují se sami živit - a je to tvrdý komisárek - mnohdy jen seberealizace - zakroutit krkem a zahnat na pracák.

2 1
možnosti
MS

Trochu mě pan Fiala dojal nejapnou argumentací, že ve Sněmovně leží už od jara návrhy zákonů z dílny ODS. Koho kdy v tomto státě zajímaly návrhy zákonů opozice ? :-P

0 0
možnosti
Foto

Poopravila bych, pane Stehlíku.- Zákony mají určovat pravidla pro všechny. Aktivní lidi jsou prospěšní i druhým. Vstupy živnostníků nejsou malé a začíná se s dluhama. Pokud jde o tak průserové zákony a opozice má dobré řešení - měli by to zákonodárci u vesla využít a ne potopit.

To jsou závažné a trvalé maléry ! Zlikvidovat jedinou vesnickou hospodu a podobně - to je radosti !

2 0
možnosti

Jako vždy, Pane Havránku, trefné. I kdyby jste nepřepínal, tak jste se o alarmující situaci v EU nic nedozvěděl. Už je opravdu trapné stále omílání témat "Agrofert, dotace, EET". Také jsem čekala od pana Moravce, že nám bude chtít zprostředkovat názory vrcholných politiků na aktuální politická dění v EU. Mám však i otázku - co jste říkal projevu pí Merkelové při kterém šly pod obrazem titulky v arabštině? Ne v angličtině, ne v jiném evropském jazyce! Co si o tom mi Evropané máme myslet? Možná už se máme pomalu připravovat na to, že programy na ČT budou s arabskými titulky a pan Moravec si do studia pozve simultálního překladatele do arabštiny. No, jen aby to časem nebylo obráceně. Přeji Vám vše dobré a pište nám.

2 0
možnosti
Foto

protože vy se opakujete, budu se opakovat též - neříkají-li media, co chcete slyšet, nemusí být chyba nutně na straně medii.

0 2
možnosti
JH

Hlavně mě nepřestaňte tady navštěvovat:-)

1 0
možnosti
MM

Když to shrnu, tak Žižkovská televizní věž je strašidelná, pořady VM jsou naprostá hrůza, v pořadu se nemluvilo o tom, co jste očekával, Fiala je navrčený profesor. Na vysokou karmu to bude stačit, ale máte tam ještě nějaké další podnětné postřehy o které by jsme neměli přijít?

4 3
možnosti
JH

Zase to množné číslo?:-)

Nudíte se? Kupte si medvídka mývala! :-)

Pane Mudro, rozumím tomu Vašemu pravidelnému znechucení, to je v pořádku, jen nevím, proč sem tedy pořád lezete?

Budu hádat - masochista?!

6 1
možnosti
BT

demokraticky zvolený prezident v demokratickém státě se výrazem „pane prezidente“ oslovuje i po odchodu z funkce! takže nevím kdo byl za burana ;-D

2 1
možnosti
Foto

Já se přiznám, že na OVM se už nějaký čas nedokáži dívat.

Je to nudné, většinou mimo téma a divák se nic podstatného nedozví.

3 0
možnosti
JH

Nebyl bych zase až tolik skeptický. Když nic jiného, diváci se alespoň dozví co si myslí veřejnoprávní guru Moravec:-)

2 0
možnosti
LS

Opět naprostý souhlas. Vůbec sleduji, že k čt a čr, máme velice podobný postoj.

"A o jakých tématech se po otázkách bude hovořit". O tom, že Moravce je potřeba již vyměnit, za někoho opravdu nezávislého. Karma

6 3
možnosti
JH

Vám teď tady vynadají, cože do toho kecáte, když se nedíváte, a mně zase, že se pořád jen dívám, na nic jiného se nezmohu:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články