Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

A kto je to ten Václav Moravec? Nový druh syra alebo salámu?

;-D

0 0
možnosti
Foto

Pořad Václava Moravce sleduji vždy. Dnešní téma o naší soběstačnosti zdrojů plynu a elektřiny s paní Vitáskovou bylo i pro laika důležité, ale hlavně alarmující. Můžeme čekat malér. Koncepce mnohočetná, neslučitelná, bez kontinuality. EU oživne a dodá další motáky ohledně distribuce plynu. (!)

Moravcovi bych, mimo skákání do logiky vět hosta, dnes dala pokutu za to, že v momentě, kdy se mluvilo o tunelování ve fotovoltaice jmenoval Ivo Rittiga. To je velice

sprosté. Bulvár sice jásá, ale dotyčný člověk není odsouzen. Moravec zneužil jeho cti

.

Pan Punčochář v Partii rozehrál následky sancí vůči Rusku versus česká úroda. Točí se to kolem likvidace části naší úrody, nejvíce ovocnářství. Může se stát, že nám sem své přebytky za levný peníz začnou fedrovat Poláci a Němci a my svojí úrodu budem zaorávat. Mají smlouvy, takže nevzít jejich jablka může znamenat roztočit arbitráže.

 EU dodá další pokyny pod sankcemi zase nám.

1 0
možnosti
DM

jaké smlouvy???

dámo,jsme v kapitalistické,tedy stále doufám kapitalistické,byť nám ideologický mainstream západního světa po koňských dávkách servíruje návrat k socíku,demokratické,minimálně zdánlivě demokratické zemi, kdy žádná země,nediktuje druhé co smí a co nikoliv na poli ekonomickém.

Ekonomický rozměr totiž jaksi přerůstá národní stát,globální vesnice je globální vesnice a zisk je zisk, ergo jakýkoliv obchodní vztah je vztah mezi ekonomickými subjekty,které čerta zajímá původ jablka,páč jaksi v koláči polské od českého těžko rozeznáte,ale zajímá je zas a znovu ZISK....

tzn, pokud polský ovocnář dokáže jablko dodat za pro prodejce výhodnějších podmínek,je to zákon trhu a tak to má být,ostatně jako spořebitel by jste měla jásat.

Ostatně o nesmyslu jménem klasa,jen stojí peníze mně jako spotřebitele, a snaze o potravinářskou soběstačnost si myslím své.

PS:potraviny beztak nakupuji v říši a jablka mám vlastní...

0 0
možnosti
MP

Čekám, až Moravce odvolají, abych se konečně mohl dívat na tento pořad a nekazit si chut. Jenže- Dočkám se někdy? A kdy to bude?

2 1
možnosti
TG

R^ Souhlasím, Moravec by měl zde skončit, bez ohledu na názor pana prezidenta Zemana.

3 0
možnosti
PK

P47a24v27e90l 25K33u30l93a

14. 9. 2014 9:40

Neřekl bych, že bojkotování něčeho někým takovým jako je Zeman, je tím správným měřítkem :-/

2 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články