Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J24a72r41a 37R50a73n61k

20. 12. 2014 21:37

Proc jinym narodum je suma fuk, jak se ktere letiste jmenuje? Proc jenom my musime vyt tak mali?Kdyz se podivam na Vas profil, rikam si stary pan, snad by mohl neco moudreho napsat, bohuzel, stari nema patent na rozum a leky uz mnohdy nepomahaji.

0 4
možnosti
Foto

Vyjadřujete zajímavý možný dopad pozornosti médií k osobě Václava Havla na způsob vlastního vnímání. Jestli vám dobře rozumím, pak máte štěstí, že se podobné pozornosti médií snad nedostane třeba vašemu otci. Bylo by smutné, kdyby vám jednou z vašeho otce zůstalo třeba jen nábřeží, ulice nebo nějaký most.

1 1
možnosti
Foto

Co dělá mediální manipulace. Na sobě kladenou otázku, kdo má na glorifikaci Havla eminentní zájem si sám odpovídám. Kdo jiný než USA. Za pár století historici národu prozradí, jak to s ním ve skutečnosti bylo.

4 2
možnosti
JT

Trochu jste mi připoměl jednu situaci z předlistopadové armády. Výcvik zahajovaný větou "Sám si velím":-)

Ale vážně. Když něco tvrdíte, měl bystebýt schopen  to dokázat obhájit. Zkuste nějak smysluplně prokázat zájem USA na glorifikaci Havla. Ale ne prosím propagandistické floskule, těch je tu přemíra.

2 1
možnosti
MS

Já tedy nejsem žádný havlofil, ale nechápu, co je špatného na tom, když se u příležitosti výročí jeho úmrtí vyvěsí nějaký transparent. Ať Havla kritizujeme, ať ho někteří i nenávidí, pravdou je, že má u nás hodně příznivců a ve světě je považován za nejvýznamnějšího Čecha za posledních 25 let. Tak proč to neakceptovat bez zbytečných nenávistných komentářů ? Vás ani mne přece nikdo nenutí, abychom se oslavování Havla zúčastňovali. :-/

5 6
možnosti
JN

Milane Vy jste,ale hlava,Vy jste to konečně rozlousklR^;-D

1 2
možnosti
JT

Příslovce "navždy" je běžně používáno v souvislosti se zemřelými osobami (na parte, oznámeních, náhrobcích, vzpomínkových akcích). Nepleťte si to prosím s "Se sovětským svazem na věčné časy". To je opravdu o něčem jiném.

2 3
možnosti
MM

Tak teď si chvilku odpočinete, jenže Vy si najdete zase další objekty ke svému nas..í, třeba ČT a veřejnoprávní media vůbec, Vás neopustí.

2 5
možnosti
JT

Pane Havránek, nemusíte mít Havla rád, ale srovnávat ho s Kim Ir-Senem, to už svědčí o nějaké duševní úchylce. Ze zdejší diskuse je člověk zvyklý na ledacos, ale dněšní příspěvky, vložené do tohoto okamžiku, mě přesvědily, že lidská ubohost nemá dno.Rv

5 9
možnosti
Foto

Šlo o prezidenta Kim Čong Illa, který zemřel ve stejnou dobu. I když neměl tak faraónsky pompézní pohřeb jako Havel, je nutno ho respektovat jako státníka.

2 4
možnosti
JB

Čím více nám lijí do hlavy humanismus a jeho "ikony",tím intenzivněji nás vlečou do války USA vs Rusko na Evropském poliRvRvRv

6 4
možnosti
Foto

Kterej pitomec vymyslel takovou plachtu? Ten obdélníkový tvar je strašný. K Havlovi jedině srdcový tvar. Já bych tam pověsila plachtu ve tvaru srdce V

2 3
možnosti
MB

A co takhle onen symbol Pussy Riot?

2 1
možnosti
Foto

V úterý pobíhal po Václaváku nějaký člověk a vykřikoval nějaké věty o Havlovi. Pak se pod tím plátněm u Muzea zapálil. Zanechal nějaký dopis, který policie nezveřejnila. Myslím, že jej ten portrét naštval asi tak, jako mnoho dalších kolemjdoucích.

3 4
možnosti
MM

Musíte za každou cenu lhát? A vy dobře víte, že lžete!

2 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články