Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To není cynismus - to je jen příživnictví - karma je karma, žeRv;-€

0 0
možnosti
ND

Ójak vám rozumím, autore :-);-D:-(

2 1
možnosti
BT

poněkud trapné, ČT dneska nic neporvedla?

3 2
možnosti
JH

Já vím. Seriál o ČT pokračuje zítra:-)

3 1
možnosti
Foto

Nevážený pane Havránku, jděte už opravdu do pozadí.. a je mi zcela jedno, jestli se to smázne!. Vy nejenže se nezastavíte (nevyhodíte z diskuze) před shazováním úmrtí, Kohokoliv! se prostě nehodí!!! tečka!8-o Vy se na něm přiživíte!!! Vy budete prezentovat herečku jako stoletou? Admini, proboha !!!

5 8
možnosti
JO

To je takovej vánočně-pohodový příspěvek:-)

5 2
možnosti
JM

Pane Havránku, možná, že si na mě ještě vzpomenete, pod nickem Zeolit se občas vyskytuji na Virtually. Mám k Vám prosbu. Rád bych Vám poslal e-mail, ale kontakt se mi nepodařilo na netu najít. Budete-li mít chuť, uvítal bych to. /jmvp@volny.cz/

0 0
možnosti
JH

Ano, jen aby to nebyl nějaká sprosťárna:-)

0 0
možnosti
Foto

Někteří lidé mají silný osobní magnetismus, ne však pro každého. Jmenovitě Václav Klaus. Poněkud kouzelný vliv měl Václav Havel, svět ho spontánně ctil. Hlubokou magií osobnsti oplývají herci, někteří i sex-appealem. Řadoví politici jsou jak myšky-všudybylky.

0 0
možnosti
MS

Gina Lollobrigida je ročník 1927, takže letos jí bylo 85. Kupodivu stárne jako každý jiný člověk. Nevím, proč o tomto faktu psát s nějakou ironií, či despektem, zvláště, když ji člověk nesahá ani po paty. :-P

7 1
možnosti
JH

Vážený pane Stehlíku, vím, že jsem hroznej, že Gině nesahám ani po paty. A proto oceňuju tu Vaši úžasnou trpělivost - toleranci, že jako mnozí jiní, jste nad tím trapným ubožákem pořád ještě nezlomili hůl a jste na jeho blogu pečení, vaření...:-)

5 5
možnosti
SB

V mých očích se Václav Havel shodil především tím, jak idealisticky si myslel, že co přichází ze Západu, to je morálně čisté. Jeho slova o morálních výzvách jsem chápal jako ponížené poklonkování Západu.

Na morálních zásadách může fungovat pouze početně omezené společenství lidí, kteří mezi sebou mají silné osobní vztahy. Jinak na principech morálky nefunguje naprosto nic. Jestliže nás Německo neokupuje a nepřivlastňuje si násilím vše, co máme, tak to není kvůli morálce, nýbrž kvůli tomu, že ovládat nás přes obchod se jim vyplatí. Náklady na okupaci by byly větší než výtěžek z okupačního režimu.

Nebudu ani psát, že se ve svém životě snažím žít morálně. Sice si to o sobě myslím, ale byla by to jenom fráze, protože to o sobě říká každý. Avšak jakékoli nadřazování morálky nad racionálně fungující pravidla v politice striktně odmítám. Nikoli proto, že by se mi morálka nelíbila (samozřejmě bych byl nadšen, kdyby svět fungoval na morálních priincipech), nýbrž proto, že je to nerealizovatelný idealistický blábol.

Politiku je nutné nastavit na taková pravidla, aby se státům vyplatilo je dodržovat z důvodů na morálce nezávislých - jak jsem již napsal, tedy třeba proto, že okupace je drahým špásem a obchodní spolupráce je výhodnější. Leč přehánět úlohu morálky v politice nebo i v příliš velkém kolektivu lidí, kterých už je tolik, že nemohou mít k sobě solné osobní vazby, je naprostý nesmysl.

8 1
možnosti
Foto

Mezi politiky je mnoho darebáků a Václav Havel byl politik jako každý jiný. To bylo vidět na tom, jak šel po funkci prezidenta jako slepice po flusu a přitom tvrdil, že to bude dělat jen do svobodných voleb. Tím se myslím prezentoval dokonale hned na začátku a každý, kdo nepodléhá propagandě, jej od té doby nemusí. Tupá masa jeho příznivců postupně řídne, ale média mají stále velký vliv, proto doposud jeho kult osobnosti žije. Ale slábne, zatraceně slábne, a to je dobře R^

11 4
možnosti
SB

Hodně často s Vašimi názory nesouhlasím, avšak tentokrát máte ode mne kladný bod.

4 1
možnosti
JH

Pane Havránku, vaše skvělá ironie mi nevadí, ale ty hrubice v textu!!!;-€

Už když jste psal na virtually s gramatikou jste se nemazal, pamatuji, genius všeho formátu by si měl udělat jasno alespoň ve shodě podmětu s přísudkem!!Takové hrubice nedělá ani Chrástek!!;-O;-O;-O

3 1
možnosti
JH

Hlavně, že se Vám tady líbí:-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články