Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Proč by se Jílková měla léčit. Byla vynikající (naší) Českou televizí koupena i s Kotlem (samozřejmě přejmenovaným) od TV NOVA. Pro NOVU zřejmě byla příliš kotelnická a příliš předstírala nízké IQ diváků.

   Zdá se, že IQ většiny diváků (nejen při pořadech Jílkové) má IQ ještě nižší, než odhadujete.

0 0
možnosti
JJ

No nevím jaké máte štěstí ta minulá debata o očkování byla také výživná. Hlavně ty hysteráky lékaře, který se zastával očkování. Moc to té očkovací lobby nepomohlo... Protože jsem tu tv dělala jinou činnost, tak jsem jen trochu vnímala co se tam děje. Ani nevím kdo to byl. Jen mi velmi připomínal vyskakovacího kašpárka z krabičky.

Chápu, že obhájit svůj názor je velmi těžké ovšem on měl obhajovat ty rozumné a reakce byly jako reakce malého dítěte, kterému berou dudlík.

Ten pořad nemá moc velkou informační váhu. Je to jako varieté(vlastně ani to ne, to by byla urážka formátu, tohle není k pobavení) - nikdy se tam nic nevyřeší a problémy přetrvávají dál. Někdy to vypadá jako by se tam hádali trhovci. Je to smutné, protože někdy jde o velmi závažná témata a lidé tam vybíraní se někdy chovají jako fanatici se svou jedinou pravdou.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JV

Podstatnou část poředu jsem viděla a musím říci, že, ač paní Jílkovou moc nemusím, obdivuji trpělivost moderátorky s pozvaným "publikem", které bylo tentokrát asi výkvětem papalášů z padesátách let.

Pan ministr Mládek, to je "kapitola sama pro sebe", stále stejný socan sobotkovského typu, ale ti jeho dva kolegové, to byla chuťovka, především ten temperamentní človíček hodurazskočeský, snad prý umělec a podnikatel v jednom. Kdyby téma pořadu nebylo tak závažné - o české vyčůranosti a zbabělosti v kontextu uzavřených spojeneckých smluv - byla by to fraška z nejlepších. A pan MUDr. z pardubicka, člen snad KDU ČSL, byl téměř jediným diskutujícím, co ctí "vyšší principy mravní". Ale to vám, autore, asi při oslnění křivkami paní Jílkové, uniklo.;-D;-D;-D

1 0
možnosti
JB

Vyšší principy mravní, bývají někdy i prvním předpokladem války.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články