Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

"A to se  mě, nedávno, ještě   jeden z diskutérů vyčítavě  ptal, proč o té  dnešní době, občas  píšu jako o poněkud zvrhlé…"

Dotaz jsem položil já, ale poněkud mi uniká, kde jste v něm našel výčitku.

Znovu jej zopakuji : "Zvrácená doba? Můžete to pane Havránku nějak ozřejmit, co je to zvrácená doba a jak se ta zvrácenost projevuje? Byla zvrácená doba i ve chvíli, kdy se upálil student Jan Palach?"

Otázkami nechci nikomu nic vyčítat, ale dobrat se jeho pohledu na svět!

0 0
možnosti
JT

Zajímavý názor. Takže, když dostane policie zprávu, že je někde bomba a dá tu lokalitu vyklidit a prohledává ji, tak vlastně ten volající zvítězil. Vžyť mu policie ustoupila.8-o

0 2
možnosti
JT

oprava "Vždyť mu..."

0 0
možnosti
SB

Mát pravdu.

Je jedno, jestli na vydírání islamistů zakážeme pochod v Drážďanech nebo zda zakážeme čtení české středověké básně "Podkoní a žák", kterou dnes už nečte téměř nikdo, a tak takový zákaz by v podstatě nikoho neomezil (a také jsem to plácl jen tak jako příklad a úmyslně jsem si vybral něco absurdního). Jde o to, že pokaždé, když ustoupíme v návaznosti na výroky nebo hrozby islamistů, jen je inspirujeme k dalším požadavkům.

Byl bych prvním člověkem, který by byl ochoten s nimi vyjednat určité naše ústupky, kdyby se dalo věřit, že se oni uspokojí a dají Evropě pokoj. Ale tomu může věřit jenom naivní jedinec, a tudíž žádný ústupek! Ani takový zcela nepodstatný, jako je ten teoretický zákaz jedné české středověké básně.

4 0
možnosti
DT

Pondělní demonstraci odvolala Pegida samotná, policie jen zakázala ostatní paralelně probíhající akce jako demonstraci proti Pegidě a různé jiné další nejmenované, které by mohly evtl. proběhnout na tom místě. Důvodem je ohlášení teroristického činu, naplánovaného na pondělí.

2 0
možnosti
Foto

Vidím to stejně.

Když jde o pochod šašků Paříží, tak se pochoduje, islamisté, neislamisté.

Když se jedná o Drážďany, tak je pochod zakázaný.

Hlavně, že terorismus na Ukrajině podporujeme všemi prostředky.

Karma R^

9 1
možnosti
MR

Proč jste tedy tam nejel a ze svého okolí vyzval lidi a šel třeba to zkusit na Drážďanské nádraží a nebo na náš Václavák, či Berlín ... .

To se počítá, kde kdo umí dávat všespasující komentáře z tepla domova, my jsme už v této fázi, kde jsou činy.

Jak se tu nedávno  zde probíralo a zesměšňoval přístup lidí jimž se nelíbilo mnohdy tragické chování prezidenta.

Zde se nám ukázala pravda, umíme se dělit, na kavárníky, sluníčkáře, pejskaře, pivaře ... .

Na druhou stranu co by přinesl masakr lidí zde. Podívejte se nedávno v Hong Kongu, kde vhození peněz do lidí vytvořilo davovou paniku a tuším zde zahynulo 30 lidí ... . 

Zde by pak postačila už jen tato davová panika.

1 2
možnosti
MK

No já se teď zastanu německé policie. Ono to bylo asi nejrozumnější řešení. Na druhé straně je potřeba ne manifestovat, ale konat!!!!!!. Manifestace je sice hezká věc, je to demokratický projev  vůle občanů, ale na druhé straně stát má i potlačovací funkci a tento multikulti problém nám již přerostl přes hlavu a stát  měl už dávno konat a on nejen, že nekonal, ale navíc tento stav ještě prohloubil. Voliči (všech civilizovaných zemí), přestaňte dávat hlas stranám nebo lidem, kteří tento  stav zapřičinili. Jsou to všechny vládnoucí nebo "smluvně" opoziční partaje

3 2
možnosti
ZB

Vy to podáváte jako konec světa, ve skutečnosti demonstraci na tento týden odvolali po varování policie sami organizátoři a "vítězství islámu v Německu" to má nulový vliv.Pokud budou chtít za týden mohou protestovat dál.Mě na demonstracích zaujala jiná věc,jsou tam k vidění i ruské vlajky.Co se to tam schází za lidi...?Pokud je v čele nějaké organizace bývalý kuchař a několikrát trestaný kriminálník tak to u mě moc velkou důvěru nevzbuzuje.U vás ano?

2 12
možnosti
MF

Jo a taky se tam prý objevila vlajka Izraele, může mi pan Bárta říct, co z toho vyvozuje! Díky! A to věčné omílání minulosti organizátora je trapné a ubohé. Chodí tam lidé různých věkových skupin, profesí i vzdělání, ale hlavně jsou naštvaní na své politiky a vůbec politiku EU a rozhodně to není zaměřené prvoplánově proti imigrantům, ale proti špatné imigrační politice a v tom já vidím rozdíl. Vaše argumenty jsou ubohé, přečtěte si nějaký blog, který napsal přímý účastník demonstrace a snad se Vám rozsvítí!

5 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články