V Barceloně si dobrovolně sedli na rozpálenou plotnu

Během víkendu jsem četl hned několik blogů v kterých se připomínalo, že začátkem roku se v Barceloně konala   demonstrace, kde cca stošedesátitisícový dav vyzýval  španělskou vládu, aby migrantům ještě více otevřela náruč...

Navíc si v Barceloně  d  zvolili primátorku z rodu českých  anarchisticko - zelených pravdoláskařů, vítačů.

Jak vidno, na islámistické radikály žádná   vstřícnost neplatí - vraždí dál podle svého náboženského  gusta, nedají se "koupit", podanou ruku považují  za slabost.

Dost pochybuju, že se napříště budou ještě v Bafceloně  konat  tak početné promigrantské domonstrace, když se  místní na vlastní kůži přesvědčili, že je  rozpálená plotna  až tak nebezpečná, že se o ni dá pořádně spálit.

A ještě k jednomu velikánskému  omylu. Novinářští a  političtí vítači se pravidelně radují, pořád  to zdůrazňují, že na těch teroristických útocích mají jen menší podíl čerství mhgranti, že jde povětšinou o terorismus v Evropě už léta zabydlených islamistů.

Přijde mi to  strašně hloupé,To si tihle agitároři opravdu nedkokážou uvědomit, že pro budoucnost Evropyy je  tenhle fakt  násobně strašidelnější, nežli kdyby vraždili  fanatici, kteří se teď  do Evropy hrnou rovnou  z bojišť Afriky a Středního Východu?! 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | úterý 22.8.2017 8:00 | karma článku: 23,25 | přečteno: 211x