Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po vyslechnutí projevu prezidenta Obamy na Valném shromáždění OSN nutno uznat, že je to špičkový řečník. Situace ve světě je neřešitelná. Eskaluje.

To letadlo - sestřelili Rusové - opakoval, vlastně ukecl, zdroje neuvedl. Asi ukecává i víc. Má to těžké, je to první muž světa. Putin druhý.

0 0
možnosti
JH

J68a43n 41H52a24v15l42i88n31a

24. 9. 2014 10:54

Jak jsem vcera psal jinde, vse asi zacalo tak, jak popisuje Jaroslav Basta.....mlady Janukovyc zacal zadat vetsi vypalne od ostatnich klanu, nez bylo zdravo a tak ostatni klany vyuzili Majdan na svrzeni vladnouciho klanu......tohle je celkem pochopitelne s ohledem na tehdejsi ukrajinskou realitu a "fungovani" ukrajinskeho statu (mafiansky stat, kdy obcane jsou jen otroci od kterych se vybira vypalne - kolik Ukrajincu je v CR bez pomoci nejakeho "zprostredkovatele"?)......pak se do toho ale zacala montovat EU a USA a zacala nejake podivna hra s Ruskem.........

1 1
možnosti
JP

Ve své podstatě jde o to, nepřipustit vůči dolaru žádnou paralelní měnu. Ta měla být zavedena v obchodním styku ve státech sdružených do BRICS.Této obchodní korporaci bude znemožněno používání vlastní měny podložené zlatem. Právě úmyslným vyvoláním nepokojů na hladovějící Ukrajině je naznačeno všem zúčastněným, že se finanční a zbrojařské kruhy nebudou rozpakovat vyvolat třetí světovou válku. Že použili ke svým cílům hajlující banderovce vypovídá o tom, že se nezastaví před ničím.

4 4
možnosti
BT

ehmm říkáte vlastní měny podložené zlatem? , fakt by mne zajímalo který šílený bankéř by na něco takového přistoupil

2 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články