Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... na lontu vo tem vykládáme faganům pohádky a už vychováváme potěr,- mladý nácky a extremisty,- učitel v občance je sice učí vlastenectví, ale MY dobře víme jak je to v reálu dovopravdy !

0 0
možnosti

u nás prišli už 2 jednoduchšie TV hviezdičky o prácu za komenty na FB.

1. prípad- Kristína Krmuthová- po tom čo z jej domu zmizla odkvapová rúra, napísala na FB" Prečo „toto“ nemôžeme my poľovníci strieľať podobne ako škodnú?" a za páchateľa označila nedonoseného cigáňa. vo verejnoprávnej tv skončila

2.pripad. Martina Šimkovičová skončila v Mrkíze po tom čo zdieľala na FB "kontroverzné príspevky" voči utečencom. To by bola pred pár dňami aj správa o udalostiach v Kolíne.

;-O Podotýkam, že obe vcelku dobre vyzerajúce dámy brali svoju prácu v TV ako módny doplnok a rozhodne neboli na príjme z nej existenčne závislé.

Ľudia to však vnímajú ako výstrahu, čo sa môže stať keď sa niekto neprejaví dostatočne uvedomelo. Stratou zamestnania sa dosiahne viac ako najlepšou cenzúrou.

8 0
možnosti

Ještě že i vy jste docela neškodný, i s vysokou karmou.;-)

3 10
možnosti

V mém věku už bývají muži docela neškodní, to dá rozum!

Dokonce i s tou vysokou karmou, která Vás zjevně tolik zlobí:-)

2 0
možnosti

Takový hezký pokus o legitimizaci a ospravedlnění Zemana a jeho spojení s Konvičkou a podobnou chamradí. Na Chrástky, Beneše, Mazurky, Kulhavé a podobné myslivny to bude stačit.

6 21
možnosti

Omlouvám se, na tebe jsem Salajko zapomněl.

4 5
možnosti
Foto

Máte (jako obvykle) pravdu, pane Havránku, ale jde asi jen o jakési "zbožné přání".

Nálepkování údajnými nácky, rasisty a extrémisty (a vůbec jakékoli nálepkování, tedy třeba i naopak sluníčkáři či multikulturalisty) totiž většinou zastírá naprostý nedostatek jakýchkoli relevantních argumentů.

Argumentovat k věci umí jen málokdo, ale zkratkovitě a sprostě se navést do jiného, to dokáže každý blbec.

(A úplně nejhorší odrůdou jsou ti, kteří to dělají záměrně a baví se tím.)

18 0
možnosti

Pane Horáčku, o tom, jestli někdo porušuje trestní zákoník, rozhodují soudy. Byly doby, kdy pro urážku na cti, docházelo k soubojům... Dneska dehonestovat ty, kteří mají odlišný názor, je doslova u některých lidí národní sport, že...

5 0
možnosti

Náckové a antisemité jsou stejně jako islamističtí extrémisté HOVADA. Za tím si stojím, já si totiž na politickou korektnost nehraju a nebojím se popsat věci tak, jak je vidím.

7 4
možnosti

Každý z nás by si měl přečíst článek,který dnes vyšel na Novinky.cz,od pana historika a spisovatele Vlastimila Vondrušky.Bere mi to dech,jak přesně vystihl současné problémy s vlnou migrace.Jsem sice starý člověk,mohlo by mi být jedno,co bude po mně,ale mám děti a vnoučata,co bude s nimi?Vážně mi to není jedno...!

11 0
možnosti

Díky pane Jonáši, za upozornění. Rozhovor je skvělý, dal jsem si ho do archivu. A těší mě, že se jedná o spisovatele, který je v posledních letech podle statistik půjčování knih Národní knihovny nejčtenějším českým autorem. R^

1 0
možnosti

Moc se mi líbí ta poznámka pana Synka: "Radost z toho určitě nikdo nemá. Myslíte, že tatínek když několikrát svého syna varuje "nestrkej ten šroubovák do elektriky" má radost, když ho tam stejně zítra strčí a kopne ho to..."

Ale, proč by zase neměli mít někteří lidé pocit jistého zadostiučinění z toho německého Silvestra, když s patřičným předstihem upozorňovali na možná rizika migrantské vlny a byli přitom zahrnováni nadávkami a výsměchem?

Ottu Zabilanského mohu jen ujistit, že se děsně trápím tím svým směšným vzhedem, ale, ač dělám, co dělám - lepší už to nebude:-)

14 1
možnosti

No já nevím, spíš mi to už připadá, že si to pečlivě pěstujete. Ten ublíženecký pocit, tu nespravedlnost.

A hodí to slušnou karmu, že?

8 15
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články