Úsměvy kandidáta Drahoše byly takové křivé…

Už  je tak nějak v lidské povaze, že fandíme slabším. Bylo  předem jasné, že proti  ostřílenému politikovi,  nemá profesor chemie  šanci. Přiznám  se, že z důvodů, které často zmiňuju, jsem  i tak Drahošovi  nefandil…
Porážka...

Souhlasím  s kolegou blogerem Čejkou, který  vyjádřil  výsledek včerejší  televizní  debaty  skórem 5 : 1  a ten čestný bod připsal  Jiřímu Drahošovi  pouze  za výrazně  lepší fyzičku.                         

O výsledku také svědčily časté záběry  do řad, kde seděli  nejbližší příbuzní a podporovatelé obou kandidátů. Ti na straně pana profesora, povětšinu času zjevně  hodně  trpěli,  plným právem,  působili zádumčivě.  Na druhé straně, jeho příznivci v hledišti  Karlínského  divadla převažovali, byli hlasitější a ochotnější jásat nad úplně  každou větičkou pana profesora.

Připouštím, že  vše  popsané  lze ovšem také  vnímat jen  jako nepodstatné záležitosti,  subjektivní  dojmy, pořád ještě nejsem veřejnoprávní, takže si to mohu dovolit.

Telegrafickou recenzi zakončím  vážnými  výhradami  směřované  k týmům  poradcům obou kandidátů.

Který mezek asi  poradil profesorovi, aby vyčetl prezidentovi, že je  na mezinárodním fóru  pasivní v odporu k migračním   kvótám?! To byl ale opravdu velikánský nonsens!

Na druhé straně bych zase vytahal  za uši chytráka, který  navedl Zemana,  aby  na konci té show -  při děkovačce   vstával z křesla a milionům televizních diváků  tak detailně   předváděl  svůj těžký fyzický handicap.  

Autor: Josef Havránek | středa 24.1.2018 8:00 | karma článku: 24,06 | přečteno: 274x