Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

„…první obětí bojů se stala svoboda slova a právo na informace.“  Dovolím si malou připomínku "pravdivé informace" těch ostatních máme dost.

Hezký den.

2 0
možnosti

Jo a dostal jsem informaci o geniálním článku pana Kotrby, kde si i pan Havránek může počíst a potěšit svou duši bývalého pravičáka.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Analytik-Kotrba-k-Ukrajine-Zaoralek-se-chova-jako-pitomec-Budeme-hladovet-Zblaznil-se-i-Zeman-312554

POLITICKÁ PŘÍSLUŠNOST pana Kotrby dle informací z internetu:

1986 - 1992 KSČ, KSČM

1995 - ČSSD

0 0
možnosti

Vy jste si toho lhaní všiml až teď? A co válka v Iráku? Goebbelsovská lež od vyhlášení útoku až po dnešek.

  Lživé je vše, co se týče Izraele a Palestiny.

  Dověděl jste se pravdu o Sýrii?

1 0
možnosti

Odsuďte morálně pana Havránka, pane Hrubý, dovolil si těch Vašich "pravd" si všimnout až teď! A navíc kabáty převléká tak pozdě, když už Vovka Putin zastrašil EU. To Vás musí být opravdu odporné!

0 1
možnosti
Foto

Patrně si neumíte vzpomenout, co je Bašta za pakoně.

0 3
možnosti

No - Nizozemci   n a   d i s k u z n í c h    f ó r e c h    přestávají věřit .....  Relevantní stejně, jako naše žvásty na tomto serveru.

1 1
možnosti
Foto

Říkala jsem známému, který si stěžoval, že se z televize málo dozví, aby kašlal na bednu a raději si otevřel na netu blogy idnes, tam se dozví mnohem více. Autoři i diskutující shánějí informace a nejsou lakomí, podělí se o ně s ostatními R^

9 0
možnosti

Jo, jo. Na blogu se doví pravdu. Blogeři jsou totiž napojeny na výzvědné služby světa a mají naprosto pravdivé informace.  Nebo je mají z médií, kterým nevěří?

  Jediné, čemu můžete věřit je, že nevíte vůbec nic. Stejně jako novináři, o blogerech nemluvě.

   Víte, žena chodí ke kadeřnici - Ukrajince (podle mne profesně nejlepší z těch, ke kterým kdy chodila). Schází se u ní skupinka Ukrajinek. Do nedávna drbaly. Teď se hádají o pravdě - co se děje na východu Ukrajiny.  Všechny mají příbuzné na východě (resp.  t a k é  na východě) a mají od nich zprávy. Představte si, zprávy ze stejného místa, od očitých svědků, je rozdělují. Ty zprávy jsou rozporné - podle etnické příslušnosti pozorovatele!!!!

   Ale blogeři - to holt je sorta, ti vědí!  A kolik chytrých s vámi souhlasí!!!!

0 0
možnosti

No jo, Jaroslav Bašta  (v době jeho působení na Ukrajině proběhla aféra okolo podvodů a úplatků při vydávání českých víz na Ukrajině - Baštu kvůli tomu v roce 2009 vyšetřovala česká protikorupční policie - tedy ne že by na Ukrajině nebylo v minulosti hodně korupční prostředí, což i Rusko rádo vidělo) a Jan Schneider to jsou ti praví! Ty citujte!

1 0
možnosti

:-)  Souhlas! Článek Bašty jsem v PL četl, také jsem ho ocenil.  R^R^R^

4 0
možnosti

A87d96a20m 44S51t56a49v30a

2. 9. 2014 7:30

A  co teprve ten Barroso o svém  rozhovoru s Putinem?

5 1
možnosti

A co jako? Myslíte, že by to šlo stihnou dříve než za 14 dní? Řekněte to Putinovi!

0 0
možnosti

Karma. Vedení veřejnoprávní televize flagrantně porušuje zákon vysíláním jednostranné propagandy, Mělo by být pohnáno k odpovědnosti. U veřejnoprávních institucí, by toto jednání managementu mělo být kvalifikováno jako trestný čin

12 0
možnosti

A67d98a56m 83S79t26a82v19a

2. 9. 2014 7:37

Jak jsem do nedávna pral do ČT ohledně vysílání o děni na Ukrajině, dnes musím uznat, že se výrazně zlepšila! Viz včerejší Interview 24  v 18.35.  Ta dívka co to moderovala je dobrá.  Objektivní atd. Hrozná byla ta Drtinová, o Veselovském raději nemluvě. Ti si mysleli, že když budou mít dikci estébáckých vyšetřovatelů, že jim každý sedne na lep. To bylo jediné, čím vynikali.....

5 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články