Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

M80a87r40e38k 41C70o66z66l

15. 4. 2021 21:56

Vzpomínám na animovaný film South Park: Peklo na Zemi z roku 1999, kde fanatička rozpoutá válku USA proti Kanadě kvůli sprosté mluvě v televizi a mimo jiné tam zazní věta: Násilí nevadí, ale nesmí se při něm mluvit sprostě.

Hádám, že ani vizionáři ze South Parku netušili, že to peklo skutečně přijde a násilí se stane menším proviněním než verbální projev (o důkazech nemluvě).

2 0
možnosti
Foto

skotská policie prý Kúdelu obviní z trestného činu rasismu

0 0
možnosti
NM

...jak je vidět zde je škoda slov a rozčilování a rovněž je vidět ,že ...píp,píp...píp atd... a za tím si stojím že cenzore,protože jinak to nejde;-O;-O;-O!!!!!!

0 0
možnosti
MM

Píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp. Doufám, že se po tomto xenofobním, rasistickém a kdoví jakém ještě vyjádření, dočkám žaloby minimálně od pornoherce z Evropských hodnot. Nebo že mne alespoň cenzor zastaví přístup do tohoto blogu alespoň na pět hodin. Píp, píp.

0 0
možnosti
MM

Možná je to tak, že je UEFA natolik osvícená, že vidí nebezpečí v současných multi kulti trendech, v pozitivní diskriminaci ad., takže se snaží prostřednictvím nesmyslného rozhodnutí vyvolat opačné společenské trendy a nastartovat boj za normálnost. (Ironie)

0 0
možnosti
MJ

Česká televize, jako jediná ve zprávách, komentovala, že Kúdela byl potrestán za rasistickou úrážku. Chybělo mi tam to slovíčko "údajnou" rasistickou. Pan Tvrdík by měl Kamarovi umýt a políbit nohy. Jinak, jak správně napsal p. Novotný, měl Kúdela dát Kamarovi rovnou pěstí. Měl by to jenom na 4 stopky.

10 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články