Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ještě jsem zapomněl: vřeštění estbáků a bolševíčků.

0 1
možnosti
Foto

Vřeštění náboženských psychopatů...

0 1
možnosti

J80a86r66a 95R73a86n62k

28. 12. 2013 19:40

„A public prayer for the removal of a tyrant is no more blasphemous than asilent prayer for the removal of a tyrant. Many sermons have been preached frompulpits of all denominations begging for the removal of leaders of all kinds,not all of them tyrants by any means.

The truly religious would welcome the act.“

0 0
možnosti
Foto

Jejich způsob projevu (těch ruských dívek) mi není vlastní, ale jsem zásadně pro svobodu jejich slova a jejich svobodu i po projevu.

Těm mravokárcům doporučuji zhlédnout film Lid versus Larry Flynt

 a nebo si o něm alespoň přečíst.

4 7
možnosti
Foto

Pokud se nekdo touto problematikou hloubeji zaobiral tak vi, ze vubec nejde o provokace v kostele... Ale ze " damy" byly placene z nevladnich organizaci USA, stejnych organizaci, ktere podpuruji odpurce v Syrii, stejne organice, ktere se pokousely o subverzi voleb v asijskem regionu atd...

Mimochodem " damy" stejne cislo vcetne textu predvedly o tyden predem v jinem kostele a tam je jen obycejne vyhnaly.. Ve svetle jinych skutecnosti, jim byl dalsi kostel osudny...

9 2
možnosti

Z80d46e59n13a 44K93o60č59í

28. 12. 2013 11:39

Ony také veřejně provozovaly skupinový sex v muzeu - celkem dost nechutné.

http://www.k213.cz/Pussy-Riot-v-plne-nahote

9 1
možnosti

Takhle: faktem je, že kdyby to jejich vystoupení nebylo proti Putinovi, tak by bylo kvalifikováno jako  obyčejná výtržnost s pořádnou pokutou (která by byla zasloužená). Avšak jejich odsouzení mělo skutečně politický podtext, takže v tomto byla má podpora.

Na druhé straně současná jejich adorace je totálně přehnaná.... Mimochodem jsem v jejích tvářích neviděl ani stín prožitého "utrpení" z věznění. Načinčané dívčiny vůbec nevypadaly na to, že by tam nějaké strádaly........:-P

10 1
možnosti

Tak vy byste chtel, aby vypadaly hrozne a znicene po tom vezeni ? Fakt?

2 0
možnosti
Foto

hudba nic moc, ale mně se ten text docela líbí

0 3
možnosti

"Dámy" prostě chtěly na sebe strhnout pozornost a stát se slavnými i za cenu naprostých nechutností. To se jim podařilo. A pokud bych byl nějaký politicky neutrální Rus, tak takovéto chování bych pokládal za velké mínus pro tzv. opozici. A ještě, že nám naši pravicoví politici řeknou, že ty chuligánky jsou velké umělkyně a jsou chloubou ruské opozice.  ;-D;-D

8 1
možnosti

A43l45o91i56s 57Ž69í39d22e94k

28. 12. 2013 10:01

Nesouhlasím s vámi pane Havránek,není svoboda tam,kde jsou lidé věznění za svůj názor a projev.

7 5
možnosti

Mohly se tak předvádět někde jinde, ale tam by to nemělo takový efekt, že? Takové řádění v chrámu musí urážet i lidi zcela nevěřící.

A můžete mi říci, proč jsou vězněni lidi za svůj názor a projev u nás? Jen malý příklad: vzpomeňte si, jak velký dramatik nechal zavřít poslance Sládka, jen aby byl zvolen - jinak by to byla velká trapárna, protože by neprošel o jeden hlas ani ve druhém kole.

7 4
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články