Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Já jsem, za současného stavu věcí, doteď nepochopil, proč by měli mít Turci zájem zadržovat migranty na svém území. Být v kůži Turků, tak jim naopak drobně v jich snažení pomáhám. A jestli má Andělka představu, že by ten zadržovací zájem měly vyvolat směšné 3 mld EUR, tak je zřejmě nechytrá.

0 0
možnosti
PD

P52e89t34r 31D45o53b96r42ý

20. 2. 2016 17:48

EU nejde o nic jiného nežli zachovat migrační proud a co nejdéle předstírat že se snaží něco řešit.

http://www.ceska-justice.cz/2016/02/balkanskou-stezku-prebira-policie-transportuje-uprchliky-z-recka-rovnou-do-nemecka-2/

1 0
možnosti
MV

Politolog a analytik Petr Robejšek trefně upozorňuje v rozhovoru pro Český rozhlas: „Zvláště západní média zdůrazňují nutnost vyhovět migrantům s ohledem na jejich lidská práva. Nikdo se ale neptá po tom, jaká lidská práva mají Němci nebo Maďaři, kteří v zemi žijí po generace. O jejich lidská práva se nikdo nestará. Jak to?“ Jo a prej je na čase vyměnit politiky, dřív než oni vymění voliče. Podle některých obrázků to vypadá, že výměna voličů už započala.. A to je asi tak všechno co jsem chtěl na úvod a koukneme na titulky.

12 0
možnosti
PB

..... tak plánů už máme docela dost, summitů máme taky požehnaně, keců vo ničem habaděj,- ...... enem porád nic neřešíme, což je trochaj divný, žejo ?!

2 0
možnosti
MN

Myslím, že Merkelová žádné záložní plány B+ nechce, protože se potřebuje s Tureckem dohodnout na určitém organizovaném pravidelném přísunu pokud možno už nějak "zlegálněných" běženců.

Ona nechce, aby ten přísun do Evropy přestal, chce dosáhnout svého původního plánu, aby se už nějak registrovaní příchozí podle jistého klíče rovnou v Evropě přerozdělovali do ostatních států, zejména střední a východní Evropy. Projekt Euromed musí pokračovat. Projekt počítá s přistěhováním minimálně 56 miliónů muslimů do zemí EU mezi lety 2010 – 2050.

8 0
možnosti
JC

Obávám se, že máte pravdu. A to je hodně hnusné a i smutné ...:-/

3 0
možnosti
Foto

Mě vždycky doslova fascinuje, když třeba Bohoušek nebo nějaký jiný Eurokývač dnes vystoupí a začne důležitě vysvětlovat, že imigranstská krize musí mít jen a pouze "společné celoevropské řešení".

Že takto neuvažovala paní Merkelová, když sama a bez jakékoli konzultace s kýmkoli do Německa pozvala miliony cizích imigrantů s tím, že "jde o velkou šanci pro Německo"!

Já proto upřímně kašlu na ty dnešní kecy o tom, že celá spojená Evropa musí společně řešit následky osobního šílenství paní Merkelové! A navíc - něco takového je a bude pouze zbožným přáním, protože nic takového reálně nemůže a nebude nikdy fungovat. Nesmyslné, nereálné a řadu evropských zemí doslova zničující imigrantské kvóty nadiktované Německem, které takto chce "řešit" vlastní průšvih a odpovědnost biblických rozměrů, jsou toho dokladem.

A k článku - Turkovi nemůže věřit nikdo. Turka zajímají jen a pouze zájmy Turecka! Rv

Za článek samozřejmě karma. R^

20 0
možnosti
Foto

Paní Merkelová je zvláštní úkaz. Neštěstí Evropy. A drží se křečovitě. Jenom matematicky - tohle stěhování národů a kultur nemá dobré řešení ! S jarem startují a dávají se do pohybu milionové masy lidí. Multikulti brzdy nejsou funkční.

10 0
možnosti
JM

Řešení:

1. Okamžitě pozastavit Schengen. 2. Řídit se podle australského systému při zachování mezinárodního práva na poskytnutí azylu. 3. Pronajmout od Řecka vhodný ostrov /údajně jich je 1500-3000/. 4. PROVÁDĚT NÁBOR IMIGRANTŮ DO JEDNOTEK VE VÁLCE PROTI IS.

7 0
možnosti
JM

‚Co s uprchlíky? Mladé poslat na islamisty, příbuzným dát azyl‘

http://echo24.cz/a/wxadQ/co-s-uprchliky-mlade-poslat-na-islamisty-pribuz...

Egyptský milionář navrhuje Řecku a Itálii, aby mu prodaly ostrov pro uprchlíky

Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150904/1064739.html#ixzz3krMc8XP4

1 0
možnosti
VC

Ani plán A ani B dokonce ani plán C. Je čas jednat jednat - ne plánovat.

5 1
možnosti
VC

Pane Pěnkavo, už Jan Neruda (čeký básník pro Vás) napsal "Čas nový, nové chce mít činy" a ne Čas nový, nové chce mít plány.;-D;-D

2 0
možnosti
LJ

Mám nepříjemný pocit, že proud uprchlíků bude pokračovat po celý letošní rok a plány B a C se ukoužou jako bezzubé...

4 0
možnosti
JH

Jak se říká - Lepší něco, nežli nic....

0 0
možnosti
MD

Turecko si na svem uzemi za NASE penize sesikuje armadu sestavenou z arabskych a africkych bojovniku. Az ji bude mit kompletni, opet zivenou za nase penezi, budeme budto znova a znova platit nebo armada dostane povel 'VPRED'. Dobre to ta kanclerka vymyslela. Hlupaci mohou placat rucickama.

15 0
možnosti
JC

Pěkně, chronologicky a hlavně pravdivě popsané.R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články