Tupouni nepustili k mikrofonu dokonce ani Horáčka!

Je to opravdu  ANO, Babiš, komunisti, SPD, kdo jsou hrozbou pro českou  demokracii,  jak o tom v médiích  pořád kážou   tihle echt  demokrati, kteří  jasným  volebním  vítězům jen   házejí klacky pod nohy?

Pokud  je tedy demokracie v ČR opravdu  v nějakém ohrožení, jak tvrdí zmínění  křiklouni, tak  tou skutečnou hrozbou jsou  právě tihle pokrytečtí  demokrati tolik propagovaní veřejnoprávními médii.

Stačí se jen aktuálně připomenout,  jakým nechutným, trapným  způsobem   zneužili výročí  17. listopadu ke  strašení veřejnosti,  k protizemanovské kampani.

Člověk  si už   připadá jako v  orwellovském světě, když  se  součástí  těch oslav Listopadu stala štvanice zrovna na  Zemana, který byl paradoxně  jednou z významných postav  listopadového, protikomunistického  převratu.

Jakoby  to nebylo snad málo,  srandovní pořadatelé a oficiální  řečníci,  ještě navíc  ani nepustili k mikrofonu, neprokádrovali   Horáčka, který byl tehdy v samém centru dění.

Tahle absurdnost, tupost,  fanatismus už evidentně překročily  mez normálnosti.

Ale,  z jiného úhlu pohledu, je to  zase  moc dobře!  Myslící lidé  se teď už alespoň  nemohou  vymlouvat,  že si těch  vyložených zvrácenosti, nevšimli… 

Autor: Josef Havránek | neděle 19.11.2017 8:01 | karma článku: 22,40 | přečteno: 215x