Trollové z České televize…

..si do pátečních Události,komentářů pozvali osvědčenou hysterku Langšádlovou od topkařů a lidovecky úlisného Benešíka, aby se dopracovali k předem připravenému závěru, že  Zeman už  na  funkci  prezidenta  duševně ani fyzicky nestačí.

Alespoň tedy -  tak nějak jsem to viděl já...

Na pozadí  obrázku pana   prezidenta plujícím  na nafukovacím člunu, se tahle  partička,  celou čtvrthodinku, pohoršovala  nad tím novým Zemanovým  zločinem  -  neúčastnil se totiž  veledůležitého státnického   jednání  a namísto sebe,  nezodpovědně  poslal do Varšavy pouhého   předsedu Sněmovny -  Hamáčka.

Zeman  tak   promarnil, pro Českou  republiku  neopakovatelnou  příležitost -  osobně  strávit několik vzácných  vteřin ve společnosti  emerického prezidenta -   scházel na společné fotce…

Tedy v té jejich  České televizi   nic neobvyklého. Zase  jen  to  tradiční   trollení  aktivistických redaktorů a správně vybraných expertů.

Nestálo by to za řeč, kdyby ovšem, v tom samém vydání Událostí, komentářů  -  tentokrát   opravdu na téma návštěvy Trumpa  v Polsku,  jen tak mimochodem, další z hostů -  redaktor Palata, neshodil  ten předchozí protizemanovský  dýchánek,  krátičkou  poznámkou, že neúčast českého a  rakouského prezidenta ve Varšavě,  byla tou nejlepší, zřejmě  promyšlenou  reakcí  na pokus  polských vládních představitelů, namyšleně    prezentovat  Polsko  jako  uznávaného lídra – států střední  a východní Evropy, tak zvaného Trojmoří.

Člověk neznalý poměrů v ČT,  by tenhle komický rozpor  mohl  teoreticky považovat za jakousi názorovou pluralitu. Ha, ha, ha!

Jako kdyby v  České televizi  něco takového existovalo : - ) . Vsadil bych krk, že  šlo jen o takovou trapnou   nehodičku.

Nicméně,  ten pohled na ošívajícího se  svazáka Dolanského, kterému samorost  Palata, bezděčně  pokazil  tu předchozí protizemanovskou agitační čtvrthodinku opravdu , stál za všechny prachy!      

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | neděle 9.7.2017 8:00 | karma článku: 23,58 | přečteno: 221x