Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J19o67s44e76f 59B45á92r77t63a

29. 1. 2021 11:20

Když mohly mít úspěch Věci veřejné, Úsvit proč ne Přísaha. Už to , že ČT mlčí je dobrý předpoklad. Druhá věc je, že politika semele téměř každého (Senátora Fišera nepustili vůbec k ničemu).

1 0
možnosti
Foto

"vlastní politické policejní hnutí"

/kráceno

0 0
možnosti

Bohužel používáte jen babské drby. Šlachta neměl s Babišem nikdy nic společného, kromě toho, že se Babiš na chvíli (ale skutečně jen na chvíli) postavil za zachování ÚOOZ, aby od něj dal nakonec ruce pryč jako všichni, kdo měli z ÚOOZ (potažmo Šlachty) vítr. Dojímá mě, jak všichni kritizují korupci a klientelismus, ale když se najde někdo, kdo to s bojem proti těmto nešvarům myslí opravdu vážně, zesměšňují ho a mydlí mu schody jak se dá.:-/

1 0
možnosti
JH

Myslíte těmi babskými drby fakt, že tlačil na Babiše, aby z něj udělal policejního prezidenta, nebo, že by bez Babiše nikdy nezískal ten flek na Celní správě? :-)

1 0
možnosti
NM

...nechme se překvapit a dle mého vnímání je velice pravděpodobné,že bude mít solidní úspěch s předpkladem,že to pomůžu hnutí ANO...no uvidímeR^!!

2 0
možnosti
Foto

strana a hnutí Nepoučitelní

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články