Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ti diskutující, kteří by rádi na Hradě viděli pan Halíka, by se měli podrobněji seznámit s jeho životopisem. Byl tu uveřejněn, tudíž půjde dohledat.

Ideální president by měl být nadstranický a neovlivněn jakoukoliv ideologií, aby byl schopen vidět věci tak, jaké jsou.

3 0
možnosti
Foto

Už pouhá představa možné kandidatury prof. Halíka vyvolává, jak vidno, u kremrolí hysterické reakce hraničící s panikou, což nijak nepřekvapuje. Nositel Templetonovy ceny s hlasy pátých kolonistů rozhodně nepočítá. Určitě by si je nepřál mít ve svém portfoliu.

2 1
možnosti

Ještě, že ty škatulky máte. Co byste si bez nich počal?

1 1
možnosti
Foto

A protože "Drang nach Osten" po právě uzavřené D1, ještě dva krátké vzkazy:

1. Pan Těšínský: Jediné, co byste opravdu mohl proti Opoziční smlouvě II. namítnout, je to, že velmi posílila Václava Klause.

2. A pro komunistického kádra Hejnu. Jak vidno, Vaše stařecké poudačky už nějak netáhnou. Není divu. Je to vyčpělé zboží.

0 0
možnosti

jediné co mohu namítnout je to že politické strany které se mají navzájem kontrolovat aby žádná nemohla konat nepravosti se domluvily že se kontrolovat nebudou a rozdělily si sféry vlivu ve kterých si nepolezou do zelí, což je svinstvo popírající politickou soutěž nedokázaly přesvědčit lidi aby jim dali většinu tak se domluvily že na většině nezáleží

dle vás je to v pořádku dle mne je to svinstvo

3 0
možnosti

Jen abyste se, pane Havránku, nedivil. Po první přímé volbě prezidenta jsem došla k názoru, že nejdůležitějším předpokladem ke zvolení je mediálně známá tvář. Jinak si nedovedu představit, jak z poměrně slušné nabídky solidních kandidátů prošli do druhého kola právě ti dva nejhorší v každém směru, ať u jde o morální profil, zdravotní stav (opravdu se domnívám, že představitel státu by neměl budit dojem, že patří do LDN) nebo politické postoje. Jenže čeští voliči, než by si něco zjistili o všech kandidátech (což, myslím, není v době internetu žádný problém) a pak vybrali toho, o kterém usoudí, že by státu prospěl, rozhodují se mezi těmi, které znají z televize. A pak ještě lítostivě tvrdí, že volili "menší zlo". Možná někdo opravdu současného prezidenta obdivuje a ctí, ale bez vyjímky všichni s kým jsem se o tom bavila (a bez ohledu na to, komu dali v druhém kole hlas) tvrdili, že prostě vybrali toho, kdo jim byl méně odporný, ale být po jejich, nebyl prezidentem ani jeden. Ale pozor, oni tak volili i v prvním kole! Téměř jsem nenarazila na nikoho, kdo by v prvním kole volil někoho jiného než ve druhém (a ještě to obvykle byl pan Franc). Jako by kandidáti, kteří pracovali v bez většího zájmu médií a ke kterým nemá volič osobní vztah (třeba i negativní) neexistovali.

Takže jestli  proti uhlazenému, chytře hovořícímu narcisovi budou postavení kandidáti neznámí, případně takoví, kteří si něčím popudili "obyčejné lidi", klidně to může mít pan Halík v kapse.

1 0
možnosti

Věnovala jste té své představě spousty řádek. Jak kdysi říkával jiný prezidentský kandidát,kdysi bookmaker  Horáček - Kecy jsou zbytečný, vsaď si na to!

1 1
možnosti

Koukám, že morálku tady káže komunistický udavač Hermanek a inteligenci vysvětluje intelektuál Havránek. Je fu takt sranda. Asi toho Halíka půjdu volit.R^

5 4
možnosti
Foto

Ale největší sranda je s "antikomunistou" Hejnou, který, dle svých vlastních slov, kvůli svému neposkvrněnému kádrovému profilu, mohl studovat dvě prestižní komunistické školy (nevím, jestli alespoň jednu dostudoval). Filozofii a práva.

To se nám to žvaní o komunistických udavačích, když jsem sám patřil ke komunistické smetánce, že soudruhu Hejno?

3 1
možnosti
Foto

Prezident Zeman a Václav Klaus (zdravím !) jsou silné politické postavy, ovšem zcela odlišné mentality. Václav Havel spíše literát, poeta, levicový intelektuál-idealista. Páter Halík s vizáží i mluvou Lucifera přece nemůže strašit na Hradě !

0 3
možnosti

ehmm vizáž současného presidenta je tedy skvělá?

2 0
možnosti
Foto

Stydět se za svého prezidenta, tak jak to činí pan Horáček, je asi pravidelnou českou obsesí.

Kdysi tak hýkala soudružka Šiklová na prezidenta Klause a teď zase pan Horáček na prezidenta Zemana. Jak symptomatické.

Kdysi zde byly žvásty, silně podporované prezidentem Havlem, o občanské společnosti. Stále jsem to nemohl pochopit. 

Pro mě občanská společnost je synonymem výrazu "Společnost občanů" a to jsme vlastně my všichni.

Ale ono tomu tak není, Ta Havlova "občanská společnost" není nic jiného než ta současná "Pražská kavárna", která by ráda sama určovala běh věcí tohoto národa.

Ale národ si zvolil jinak a tak mnozí, včetně pane Horáčka, se stydí a snaží s v nás také vyvolat jakési nepříjemné pocity.

Vedle, jak tak jedle. Podle mého názoru by dnes Miloš Zeman vyhrál proti jakémukoli kandidátovi, který se doposud vyprofiloval. A jsem velmi moc zvědav, kdo se do podzimu 2017 ještě vyprofiluje. 

A ono to vůbec není tak daleko. Ale, že možná Khárla omladí a pošlou k té proslulé logopedce a on ji tam nakreslí, co mu ta jeho mladá kočka provádí...

7 2
možnosti

V názorech na Rusko s vámi nesouhlasím a na rozdíl od vás si myslím, že Rusko pro civilizovaný svět je velikým nebezpečím (v pořadí nebezpečí bych mu přiřadil číslovku 2).

Ale v tom, že Havel uměl pouze pronášet prázdné krasořečnické fráze, s vámi souhlasím na sto procent.

Proto vám nyní dávám kladný bod.

Až zase napíšete něco o Rusku, tak vám dám záporný bod, ale hodnotím příspěvek od příspěvku, nikoli podle osoby autora.

0 2
možnosti

podívejte já si také myslel že u nás není tolik lidí kteří by si nepamatovali bačování Zemana s Kalusem a tu máš čerte kropáč, Zeman na hradě

takže vaše prognoza může být zcela mimo, není dobré používat přáni jako otce myšlenky

2 1
možnosti
Foto

Pouze člověk bez politického rozhledu může odsuzovat Opoziční smlouvu verze II. a nechávat bez povšimnutí verzi I. To Havlovu.

2 1
možnosti

Jeho potencialni kandidatura nestoji na odhadovanem poctu hlasu, ale na moznosti, ze "se to tak posklada", Zeman defakto dopadl stejne. Staci mit oponenta kaficko-selficko Skromacha.

0 0
možnosti

A48d22a46m 38S63t93a27v13a

19. 3. 2015 8:15

Bude-li proti Halíkovi kandidovat ten Škromach, tak to ten páter bude mít jednoduchý. Pak ovšem nezbyde, než znovu zaškrtnout prezidenta Zemana. To ovšem bude chtít ho přesvědčit, aby opětovně kandidoval.

0 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články