Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Saaayush

10. 10. 2009 20:24
...

Náhodou, zrovna pan Cikrt je mi docela sympatický. Ví co znamená lišit se, a proto má svůj pohled na svět. Nejsem modromozek jak mě tu někteří, kteří vidí jedině rudě, titulují, můj pohled na svět je trochu barevnější. Jeho působení mi přišlo jako užitečné, protože nikdo před ním neměl odvahu cokoliv udělat změnu v našem v jistých směrech poněkud rigidním zdravotnictví, za což jak jeho tak pana Julínka obdivuju. Chyba se stala jinde, a všichni asi dobře víme kde. Už kvůli jeho osobnosti bych se ráda podívala, jenže na to nějak nebyl čas.

PS: Určitě jste si už mnozí všimli, že kvůli regulačním poplatkům zpravidla nejvíce brojili ti, jejichž návštěvy lékařů mělo oněch 30 korun omezit (nebo chcete - li, regulovat). 

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

10. 10. 2009 21:35
Re: ...

Mě nevadí poplatky u lékaře ale vadí mi tenhle kvazisocialistický nesmysl, který připomíná vybírání vstupného na veřejných záchodcích a to, že tenhle panáček ty nesmysly obhajoval.

Proč senezavedly poplatky jako procento z provedených úkonů, které by se platily zdravotní pojišťovně jak je zvykem v civilozavaných zemích? Pročse nezrudokoval počet zdravotních pojišťoven? Nepřipomínají "regulační poplatky" odměnu lékařům a lékarníkům za loajalitu v době vlád ČSSD?

0 0
možnosti
H

Hohewarte

10. 10. 2009 19:16
Havránku , Havránku .....

Havránku, vy musíte vést opravdu truchlivý rodinný život, když se vám Cikrt líbí dokonce více než Drtinová.

Havránku a co vám na ten vkus říkají doma a u lékaře ?

0 0
možnosti
D

damianka1

10. 10. 2009 18:20
na jedničku

viděla jsem slyšela,moc se mi Cikrt líbil R^

0 0
možnosti