To byl v ČT zase kvikot…

Nemám  ani ty  nejmenší pochybnosti, že  kdyby  včera řekl znovuzvolený prezident Zeman cokoliv, stejně by to dostal sežrat….

Očekávaný  projev teď hodnotí a ještě dlouho budou hodnotit stovky  politologů a politiků. Je normální, že někomu se líbil a jinému  zase vůbec ne. Jisté je jen jedno -  o  žádném   ohrožení demokracie, svobody slova – což se stalo hitem, ústředním mottem  drtivé  většiny  komentářů   veřejnoprávních médií, se v uvedené,   projevu prezidenta   nedá mluvit!  To je jen hloupé strašení  hloupých, či prodejných novinářů a politiků.

Miloš Zeman  jen   píchnul do vosího hnízda  a   byl tentokrát  tak konkrétní, že to  veřejnoprávníky a na ně napojené politiky tak  rozběsnilo. Proto  ten brajgl.

Jak už jsem kdesi napsal – ti  včera demonstrativně odcházející poslanci a spol., si na dlouhé roky  zajistili pozvánky do pořadů té jejich České televize, která se bez téhle munice pro svou  válku  s prezidentem neobejde.

Člověk by tu současnou, nechutnou  politiku neměl příliš prožívat, kazit si zbytečně  náladu. A tak jsem se alespoň  pobavil  pohledem na protizemanovské demonstranty  dementně  skandující  – Ať  žije  Havel!  A úsměv vyvolal i Babiš , který  zřejmě bláhově věří, že svými kritickými poznámkami  na adresu prezidenta si snad  získá vděčnost  veřejnoprávních médií. Nechápe, že se jen ocitá v roli užitečného idiota. 

Autor: Josef Havránek | pátek 9.3.2018 8:00 | karma článku: 24,32 | přečteno: 271x