Tihle tlučhubové z Václaváku

Paní Benešová nikdy nebyla můj člověk, stejně jako Andrej Babiš, proti kterým se  tak vehementně protestuje…

Tak proč tedy tenhle úderný, nepřátelsky  laděný  titulek?!

Asi proto, že jsem pragmatik a  v životě jsem toho  už  hodně zažil, viděl. Pří  pohledu na ty, kteří by nejraději v Česku rozpoutali nový Majdan, si klepu na čelo. 

No a navíc jsem ještě v televizním přenosu poslouchal  řečníky z řad  organizátorů  protestů -  s prominutím,  ty jejich slovní průjmy.

Protože  jsem  čím dál línější a taky nerad  zdržuju, skončím  citací mých  dvou  diskuzních  příspěvků   na tohle téma:

„Babiš je pragmatik šikovný politik, který si volební hlasy do jisté míry kupuje, tak jako kdysi sociální demokrati, jen elegantněji. To dnes už na celém světě patří v politice k věci, není proč se zbytečně čílit. Jediný velký problém spočívá v tom, že je vydíratelný.

Tedy nic proti protestům, rozumím jim, jen bych ale spoluobčanům opravdu nepřál, aby se někdy k moci dostali tihle tlučhubové z Václaváku“

------

"Je to docela jednoduché - momentálně prostě nejsou lidi, kteří by byli, k všeobecnému prospěchu, schopni převzít moc. Takže, stokrát raději Babiš s mizernou minulostí, který vnímá realitu, nežli naivní snílci usilující fakticky o nový Majdan, či , v lepším případě, jenom mejdan"

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 23.5.2019 8:00 | karma článku: 22,42 | přečteno: 220x