Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Neni mi jasne jak se ten obrovsky dluh vytvoril. Je ve vysi nasich cca 8 rozpoctu. Na zivotnu urovni vetsiny Reku to vubec neni videt ! Podobne je to u nas, cim se statni dluh vytvoril.

0 0
možnosti
Foto

zajímavý je ještě jeden pohled: EU v čele s frau Merkel Řecku ohromně pomáhala v době, kdy Řekové viseli gró svého dluhu hlavně Německým bankám. To bylo keců o solidaritě, nutnosti eurovalů a ostatních eurodebilit. V chvíli, kdy jsou Německé banky zasanovány, jsou najednou europolitici ohromně zásadoví a připravení "neodpustit Řekům ani cent". Já osobně bych je nakopl do zadnice už před minimálně třemi lety, ale farizejství a falešnost politiků mě štve ještě víc než Řekové.

4 0
možnosti
VK

A vy osobně byste tehdy volil postup jaký? Nenadhazujte odchod z eurozóny už tehdy. Tehdy nikdo nevěděl, kdo v Řecku vyhraje volby a nebude chtít dělat reformy. Teď je každý generál.

0 1
možnosti
VK
OF

Moji bratři Poláci prožrali za Gierka velké půjčky.

Řeci to to prožrali za levice i pravice/ Pasok a Nová demokracie snad /.

My jsme nejvíce prožrali za Klause, prožrali jsme  plzeňskou Škodovku a mnoho jiných fabrik, nyní prožíráme dotace.Smát se Řekům a poučovat je může jen osoba prostá duchem, která se modlí denně ke Klausovi, místo k panence Marii. Klaus napáchal v naší ekonomice více škody než třicetiletá válka a husité dohromady.

Sancta Maria, gracias plena, ora pro nobisRv:-(

1 3
možnosti
JH

Nezoufejte, to se dá léčit....:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články