Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jestli ono to nebude tím, že to programové hlupáctví té ČSSD jen přisuzujete, abyste nemusel uznat, že jejich politika vůbec hloupá není.

1 0
možnosti

Ani netušíte, jak rád bych se mýlil, ale....

0 1
možnosti
Foto

P35e18t59r 12H83a20n98n85i57g

19. 2. 2016 23:05

Stanislav Křeček zcela v kontextu ČSSD naplňuje rčení: Výjimka potvrzuje pravidlo. Je dobrý a statečný. Skutečný ombudsman pro naše lidi

6 0
možnosti
Foto

Pan Křeček mě překvapil už v době mezinárodní arbitráže na Novu, kde si proti všem troufl vyhotovit posudek o tom, že jsme nejen neobhájili své zájmy, ale jako idioti nadbíhali USA společnosti CME a všecko prohráli. Zaplatili jsme 10,5 mld Kč.

Pan Křeček často dokazuje, že je zásadový člověk i když mezi svými bílá vrána a veřejně umlčován svou soudružkou šéfkou.

4 0
možnosti
Foto

On je stále senátorem?

0 0
možnosti

Trochu jste mne nalomil, ale kontrolovat to dodatečně nebudu, není to v tomto kontextu důležitý...

0 0
možnosti

Jsem z toho nesvůj. Cca před rokem jsem velmi často zastával jiný názor než Vy. V poslední době je to jinak. Tím v žádném případě nechci říct, že kývám na všechno co píšete. Máte avšak svůj názor, na rozdíl od těch dnešních antikomunistických hrdinů jste něco prožil a vzhledem k tomu, že jste asi v důchodovém věku, můžete říkat a psát co si myslíte. Bohužel, takto jsem si svobodu a svobodné volby nepředstavoval. Tlachat můžeme co chceme (v důchodu), ale karavana táhne dál.

2 1
možnosti

Ano, ti dnešní horliví antikomunisti, rusofóbové jsou opravdu půvabní...

6 1
možnosti

Krecek? To je ten bezskrupulozni oportunista, ktery do roztrhani tela branil regulovane najemne, protoze sam za regulovany najem bydlel?

2 0
možnosti

Myslím, že ano. Nikdo není dokonalý:-)

0 0
možnosti

Už drahnou dobu se ví, že politika multikultury je levicovým spiknutím. Evropa zašla v levicové orientaci příliš doleva a od okamžiku, kdy se vydala tímto směrem, soustavně upadá. To, co se děje nyní, je hluboká krize, z níž - pokud se jí nevrátí zdravý rozum - se nevzpamatuje a podlehne cyničtějšímu, drzejšímu a bezohlednějšímu nepříteli, který ji nepřišel obohatit, ale ovládnout a přeměnit k obrazu svému.

7 0
možnosti

;-D mám jedinou odpověď : držet se selského rozumu : ;-D

3 0
možnosti

;-D tak nevím zda se to nějak zamotává /pro někoho/ nebo se tu nějak začíná osvětlovat od vycházejícího " sluníčka " opět pro někoho...dočetl jsem se,že tlumočník v tomto případu figuroval rovněž v případu pěti unesených čechů v Libanonu a nyní se pochlubil příjemnou večeří u velvyslance USA Shapira...tak nevím zda si byl pro nový notový part aby se vše zdárně vysvětlilo ale k čí spokojenosti..to bude hádanka pro příští dny a nevím zda to Adam HOMSI nějak vyřeší a hlavně k čí spokojenosti ;-(;-([>-]

0 0
možnosti

Dobre napsano. Zvlaste posledni veta je na cokoladovy bonbon. Abych se ale vyhnul nazvu 'havrankobotka' musim presmerovat vas pisek z pod kol do lozisek. Tam vam to nevyslo.

0 0
možnosti

Jsem ze staré školy. Pamatuju tramvaje, které tím pískem vypouštěným pod kola spolehlivě brzdily...

6 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články