Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R89a40d19e97k 12H97a60m46p26l

26. 5. 2015 23:50

Vážený autore, kde zase vidíte to rusobóbství? Proč by měli rusofobům nahrávat? Prostě se zachovali jako prasata a je jedno, z jaké země jsou. Tečka.

PS: A nezávisle na tom, jak se zachovali, je prostě nemám rád. A neměl bych je rád, i kdyby tam na tom ledě zůstali. Na tomto národě se podepsali (spolu s dalšími státy Varš. sml. svého času a spolu s komunisty místními) více než dost...

0 0
možnosti
PR

Autore váš blog je definici  přísloví- z nouze ctnost

To že nesportovní chování nepodpořilo vedení země vlastně znamená že RF  je lepší než ostatní jejíž sportovci se chovají slušně;-D Kam až zajdete z propagandou ,přece musíte okolo sebe vidět že ani mistr Goebbels by nezařídil oblibu Rusů u nás.

2 2
možnosti
JH

J97a71n 45H47l87e33d82í48k

20. 5. 2015 15:24

Ale možná tím přispěli k poznání reality--- u rusofilních blouznivců

3 1
možnosti
Foto

Tak já asi rusofobem budu. Proč? Měl jsem bohužel tu " čest " s rusákama po roce 68 v době okupace. Čím vyšší šarže, tím více nadutosti, zupáctví a hlouposti. Dnes dost cestuji po světě a programově se vyhýbám místům, kam jezdí ruští turisté. A neznám nikoho kdo by tato místa vyhledával. Kdo je někdy zažil, ví o čem mluvím. No, a v neposlední řadě se s nimi v posledních letech opět setkávám ve své domovině. Bohužel. A jejich chování? Stále stejné, jako v době okupace: nadutost, namyšlenost, tupost, zupáctví.....Někomu to asi nevadí, mně ano.......a ruské hokejky mě už vůbec nemůžou překvapit...:-)

11 1
možnosti

Jste si jist, ze ti okupanti, se kteryma jste se udajne setkal, byli Rusove, a ne napriklad Ukrajinci, nebo jine narody co zily v SSSR?

0 0
možnosti
RS

"to byl spíše projev buranství," Jak jste k tomu prisel? Slovo "buran" je odvozeno od nemeckeho "Bauer" coz prelozeno je sedlak. Jak znam povahu sedlaku, to co udelali rusti hokejiste by sedlaci nikdy neudelali. Sedlaci maji svoji sedlackou cest.

4 1
možnosti
JH

Děláte na mne dojem, že se chcete, za každou cenu hádat..

1 2
možnosti
JN

Takže, milý autore, když mě Rusové svým nesportovním chováním vůbec, ale vůbec nepřekvapili, jsem podle Vás rusofob?

7 2
možnosti
JH

Už  tady po několikáté zpochybňuju to známé rčení, že  - Neexistují, hloupé otázky, ale jen hloupé odpovědi. Váš dotaz to dokazuje...

2 4
možnosti
PV

P45a24v30e59l 41V80é79b27r

20. 5. 2015 11:52

Co se všichni divíte, vždyť tohle už je takový ruský rituál: Jakmile získají stříbro a ne zlato, tak odcházejí před hymnou. Nám to udělali přece také...

5 1
možnosti
OF

https://www.youtube.com/watch?v=wpjXmJKcZCA

Nevím chlapci jak ty bylo, ale na usmířenou bychom si měli zazpívat....

Tipier vmiestě s Josipom Jispovičom  spajom pjesnju : Job tvaju mať....

refren: my kulturnyj narod ...:-P

3 1
možnosti
JR

J26a63r96a 81R58a35n94k

20. 5. 2015 19:17

Dobry, Ondreji....za dve za tri kopejecky davaj.....;-)

1 0
možnosti
BT

úsměvné, takže jste předpokládal že věrchužka v Moskvě jako obyčejně bude mlžit a plácat a oni pro vás překvapivě zareagovali dle slušnosti, zdá se že u Rusů vás slušnost překvapuje

vypovídající ;-D

11 3
možnosti

Ale kulový,

Vy rusofobové tady už dva dny tvrdíte, že hokejisté utekli na základě politického zadání Kremlu a že jejich útěk je ukázkou ruské nátury. To je samozřejmě pitomost. Rusové to finále prostě a jednoduše nervově nezvládli a zachovali se jako křupani. To se občas stává i jiným mančaftům.

Pokud by šlo o politiku, pak by Rusové odešli hlavně po prohraném zápase s úhlavním politickým protivníkem USA v základní skupině. Ten zápas prohráli podobně ostudně a přesto americkou hymnu vyslechli ve stoje zcela v duchu fair play.

Finále ale psychicky nezvládli. Utržili si tím ostudu, ale to je tak všechno, co se o tom dá napsat. Není v tom politika, ani ukázka ruské mentality. Stejně tak není ukázkou české mentality chování tenisty Berdycha, nebo fotbalisty Řepky.

7 8
možnosti
OF

Na východ od Vídně začíná Asie, říkal  Metternich. ;-D

4 2
možnosti

jistě,

asijské metropole Bratislava, Budapešť, Varšava, Krakow, Helsinky, Stockholm, Tallin, Riga, Athény, to jsou vzorová centra asijské kultury. ;-D

8 4
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články