Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pane "celoživotní disidente",když už čtete Reflex, což při vaší orientaci tak trochu nechápu, tak čtěte pořádně a ne mezi řádky. Vy si vždy tak nějak vypíchnete přesně to, co se hodí vašemu "disidentskému" postoji.:-) Na odlehčení bych vám doporučil Zeleného Raula a článek JXD o lidské blbosti tentokrát na téma Clavin a spol.:-)

5 1
možnosti
AS

A89d28a23m 52S93t80a17v64a

15. 5. 2015 8:38

Chlapi, musíte ale uznat, jak se máme, že se tu můžem takhle oprskávat. Tisíceré díky Bohu!

0 0
možnosti
PR

I pivo lejem z oken:-)

1 0
možnosti
PR

Dokud budou komunisti  a milci Ivanů budou čt spílat potud budu klidný.až Havránek  a rusozemanovci obecně, čt pochválí,budu shánět nějakou kvotu ve svobodném svetě.:-)

1 4
možnosti
AL

Jsou lidé, kteří pravdu hledají. A jsou lidé s bolševickými geny, kteří jsou zvyklí bezmyšlenkovitě přežvykovat servírované mediální pomyje  a snaží se druhé přesvědčit, že jim tato "strava" chutná.

:-)

11 3
možnosti

Hledáte pravdu? A ne a ne ji najít, viďte?:-):-)

0 2
možnosti
AS

A57d27a27m 39S63t96a73v44a

15. 5. 2015 8:30

Autore, toto téma je na tisíce karem, protože politické zpravodajství ČT je něco tak hrůzně zlovolného a primitivního, že to člověka skutečně bolí: Začnu-li těmi lipými děvami, co si vysílací studio pletou s předváděcím molem manekýnek - každopádně jim to sekne, nic proti tomu, ale svými zlobně rozhořčenými  či láskyplnými obličejíky, podle toho o kom mluví, jsou daleko od profesionality/ svými ksichtíky v tom vynikala Voldánová/ : to i ty modelky na předváděcích molech jsou výraznější profesionálky, protože si to přejdou a nerozptylují svými emocemi. O Moravcovi raději ani nepíšu.  Výběr témat, to je ubohost, kterou nechám na diskuzi. A nejhorší je opomíjení, neřku-li zamlčování velevážných témat. Zatím nevím, zda tato nekvalifikovanost režie vysílání je neprofesionalita či sabotáž či řízený ideologický nátlak na jejich plátce. Nedokážu pochopit, že  Rada pro ČT si toto zřejmě  neuvědomuje a zjevně neřeší.

8 4
možnosti
JK

Nejprve si přečtěte ten článek v Reflexu a pak karmujte. Šámal tam v celém kontextu mluví o něčem jiném, než pan Havránek umně vypíchl. A to je riziko ovládnutí ČT různými zájmovými skupinami.

2 0
možnosti

"Odtržení Krymu", autor je krutopřísný vtipálek....:-)

4 3
možnosti
AS

A49d79a82m 12S27t94a56v36a

15. 5. 2015 8:31

"....autor je ...": ...a vy?

3 2
možnosti
AL

Dobrá glosa.

A kolik jednoduchých lidí dodnes věří těmto polopravdám a lžím! Jen se zdejších diskutujících by to bylo slušný hejno.

Karma. R^:-)

6 4
možnosti
PR

Vám složitým se stýská po proletářské pravdě,že;-D

1 5
možnosti
Foto

Pějme píseň dokola , stále dokola ...... aneb Filipika proti ČT..... bez konce....:-)

5 2
možnosti
PR

Nedávno autora čílilo že se netrefili ve volebním výsledku UK,ted příjdou na řadu meteorologové.;-D Ale zase je lepší když vzteky holí mydlí do televize než aby seděl někde u dětského hřiště a číhal kdo ho nepozdraví;-D

4 2
možnosti
JS

Pane Havránku, karma. Přesně umíte uhodit hřebíček na hlavičku. R^

12 4
možnosti
JK

Neumí. Normálně totiž lže. Článek v Reflexu se jmenuje "Chtějí nás dostat" a je úplně o něčem jiném. Pan Havránek jen manipuluje s vytrženou částí textu. Takový "zemanovský" přístup. Sám přitom podobné praktiky kritizuje. Však si to přečtěte sám, co vám brání?

1 2
možnosti
PR

Ano Havránku u nás v 89 došlo také k puči a také se do voleb dostala k moci nevolená vláda a to vy do teď nemůžete rozdýchat;-D.Následné prezidentské a parlamentní volby daly jasně najevo kam chce Ukrajina směřovat a kam bude směřovat i proti přaní Putlerozemanů.

8 8
možnosti
JS

Vaše srovnání kulhá na obě nohy. Československo před rokem 1989 byl totalitní stát, kde nebyly demokratické volby. Janukovič byl zvolen v demokratických volbách. Asi toho moc nevíte o světě. :-)

9 6
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články