Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hlava to nebere? Nic si z toho nedělejte, pane Havránku. Někteří blogeři jsou na tom stejně či dokonce ještě hůř.

0 0
možnosti
Foto

Němcům přeji co nejlepší rok 2016, zřejmě jeden z posledních "dobrých".:-/

4 0
možnosti
JR

J69a57n 72R90á51ž

2. 1. 2016 11:39

Ne Německo, jako takové, ale německá vládnoucí elita, bude dál pokračovat s adopcí dalších a dalších migrantů. Cíl fanatiků ideologie nového multikulturního euronároda, který nebude svázán s žádnou konkrétní zemí a nebude omezován historickými zkušenostmi státotvorných evropských národů, musí být dotažen i cenu zničení všeho, co Evropu dělalo silnou.

Gauck, Merkelová a další budou tlačit všemi prostředky, a věřte, že budou používat i drsné metod zejména na sousedy, aby idea nové Evropy řízené nepokrytě z Berlína, došla naplnění.

Vím, že přání se skoro vždy míjí s realitou, ale přesto si přeji, aby Němci sami v krátké době pochopili, že ideologie Nové Evropy prosazovaná z Berlína politiky jako je Gauck a Merkelová, přinese německému národu v budoucnu horší utrpení, než jim přinesla politika císaře Viléma a führera Hitlera.

11 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Havránku. :-)

Ono to jakékoli škodolibé (pokud tedy je škodolibé) přání Německu, ve smyslu pořekadel "Co jste si navařili, to si také sami snězte" či "Kdo chce kam, pomožme mu tam", je dost krátkozraké.

S Německem obrazně řečeno stojíme a padáme i my všichni a v podstatě dnes již i celá Evropa.

Takže pokud (či spíše bohužel "až") se Německo ocitne na hranici kolapsu (a bude pak úplně jedno, čí vinou a že převážně jeho vlastní), odnese to pak celá Evropa a my samozřejmě také.

Nám by opravdu nejvíce prospělo, pokud by se tento pološílený a nerealistický sociální experiment s imigranty jiné kultury, zvyklostí a původu v Německu a Německu nějakým zázrakem pokud možno podařil. Jenže to je vysoce nepravděpodobné (protože oheň a vodu nelze smísit), a proto se obávám toho, že Německo bude časem čím dál více požadovat, aby mu v tomto jeho experimentu "pomohla" celá Evropa - a tedy i my.

Německo se zřejmě (mám z toho všeho takový dojem) z nějakého podnětu USA rozhodlo být multikulturní zemí jako USA. Jenže v USA to dělají úplně jinak a mnohé věci z USA Německo bohužel vůbec nepřebírá.

Ostatní země Evropy přitom nemají už vůbec žádnou šanci se ani pokoušet o nějakou integraci milionů imigrantů. A tady si dovolím odkázat na jeden svůj starší blog týkající naší země a teoretické snahy některých sluníčkářů udělat z ní taky jakousi multikulturní zemi po vzoru USA :

http://ludekmazurek.blog.idnes.cz/c/473579/budeme-dokonala-multikulturni-zeme-jako-usa.html

14 0
možnosti
JR

J92a81n 78R21á95ž

2. 1. 2016 11:51

Predikovat budoucnost Evropy, to jest jak bude vypadat po uskutečnění šíleného plánu zaplavit ji lidmi z jiného kulturního okruhu aby se naplnila vize Gaucka a Merkelové o zániku nacionalismu, je dnes nemožné.

Jedno víme, už to nikdy nebude taková Evropa, jakou jsme ji chtěli mít a jakou si v roce 1989 obyvatelé postkomunistických zemí představovali.

My, a tím myslím všechny postkomunistické země, musíme dělat vše proto, aby nás německý multikulturní experiment zasáhl negativně co nejméně. I za cenu velké revize našich vztahů s Německem a samozřejmě s Bruselem.

14 0
možnosti
MS

Vloudila se malá chybička (kromě toho "uprc" v titulku). Němci už dávno vědí, že vypustili džina z láhve a že další příliv uprchlíků (který podle mne po zimě ještě zhoustne) nezvládnou. Takže se budou se snažit uvrtat do toho další státy, včetně našeho.

14 0
možnosti
MS

Beru zpět, "uprc" už bylo opraveno.

0 0
možnosti
PV

Jenže tentokrát se, bohužel pro Němce, nepletete. Multikultibábu nelituji, jen prosté občany, ale ti jsou nepoučitelní....

13 0
možnosti
DT

Prostí občané velice dobře vědí, která bije, ale bohužel není možnost, jak s tím něco udělat. Systém byl rozjetý dřív, než lidi postřehli, co se vlastně začlo dít.

4 0
možnosti
MR

Normálním němcum preju hlavně aby přežili.

18 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články