Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Jedno je jisté, propaganda je všivá věc a samozřejmě v této kauze jsou za všiváky spolky USA/EU. Bez debat. Nebo si snad někdo všiml, že se v našich médiích objevuje něco z propagandy od Putina? Ani omylem. A těžko si lze představit Čecha, či Moraváka, který po večerech přelaďuje na Rusky mluvící kanály nebo louská azbuku v novinách. To je směšné a místní komsomolská pravdoláskařská úderka by se měla zkusit nad tímto zamyslet.:-)

1 0
možnosti
MP

Jsou tu nějaké podivnosti, židé, cikáni, dvojí střílení ukrajinských extrémistů, údajné sebezastřelení svázaného člena pravého sektoru...

2 1
možnosti
MC

M75a58r66e32k 21C66o86z72l

22. 4. 2014 11:56

K těm komickým okolnostem - připomněl jste mi, jak se před několika měsíci objevila v médiích fáma, které se však chytila spousta tzv. bojovníků za lidská práva. Šlo o to, že Kim údajně nechal popravit svého strýce roztrháním smečkou psů. Na popravě nic komického není, ale místo psů už schází jen prasata a máme scénu z Hannibala.

Nevím, jestli tyto fámy generuje bulvár ve snaze prodat co nejvíc nebo ti, kteří se snaží nakydat na vybranou velmoc co nejvíc špíny. Každopádně si obě strany zdařile sekundují.

0 0
možnosti
JZ

Ano ruská propaganda překračuje všechny možné mantinely, třeba tím, že prý u Slavjansku byla u jednoho z mrtvých útočníků nalezena vizitka šéfa Pravého sektoru. Tomu se právem smál celý Twiter. ;-D

6 1
možnosti
JF

Je to tak, teď mají rusáci např.plná ústa "genocidy" na rusky mluvících obyvatelích východu Ukrajiny, genocidy.  Přitom tam byli zastřeleni tři maskovaní vzbouřenci a ještě není jasné kým. Je možné, že v tom mají prsty samotní ruští provokatéři.

Jako genocidu si spíše představuji řádění ruských vojsk v Čečensku a statisíce mrtvých, které tam po nich zůstali.

4 2
možnosti
JS

Nepochopil jste to špatně ? Podle mne jsou právě Vámi uváděné případy klasickou ruskou propagandou, ne naopak.

4 3
možnosti
MM

No, označením kyjevští banderovci jste sám definoval kam patříte.

5 6
možnosti
ZK

No, a nejsou tam snad??  8-o

6 2
možnosti
JF

Myslíte, že i  propaganda má své mantinely? Zkuste nakouknout na pár Ruských serverů, seznáte, že je to nepravda.

3 2
možnosti
PH

no, když zabrousím na západní agentury, tak konstatuji, že pomalu, ale jistě obracejí, chci říci, že informují podstatně objektivněji než naše média.

8 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články