Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte pravdu, může se to takto vyvíjet.

0 0
možnosti

..... mňo, vono přituhuje a ta pozitiva není jaksi kde brát,- a nyčko přindou na řadu další Silvestry, Velikonoce, pátky 13týho a dát dohromady vomluvenku stojí hodně roboty a fabulací,- .... bourá se jim to jak domeček z karetVEU !

2 0
možnosti

No prostě Anděla bude muset zorganizovat takových 200-300 PPP

1 0
možnosti
Foto

Kdybychom přístup autora aplikovali i na něj, vypadalo by to takhle: Pan Havránek pod tíhou důkazů musel přiznat, že zpravodajství TV je objektivní. Jako únikovou cestu z pro něho krajně trapné situace volí neprokazatelné tvrzení, že v budoucnu objektivní nebudou.

3 2
možnosti

Zpravodajstvi ceske TV ze bude NEKDY objektivni? Ktery autor sc-ifi to napsal?

7 0
možnosti

Je to nejspise nerealne, presto byste mel jit napred a uvazit, zda se dokazete tematicky preladit a v pripade postojoveho preladeni redaktoru je zacit chvalit.

A nejaky taky clanecek na zkousku napsat. Uz ted. I kdyz budete riskovat, ze z toho bude mit par zdejsich smrt.

0 0
možnosti
Foto

Ono je velice pikantní sledovat například události a komentáře ve 22 hodin. Nevím jak se jmenuje ten komentátor ale je to příklad reportérského zoufalství. Jak se snaží být korektní a s nikým si nezadat. Včera v debatě nad sexuálními potřebami uprchlíků mi ho dokonce bylo i líto, když zjevně nevěděl jak se zeptat a pořád se omlouval.

4 0
možnosti

Sice jim možná už otrnulo p. Havránku, ale stejně jim to nepomůže. Protože, to co se stalo na Silvestra je jen začátek. Islám s rostoucím počtem muslimů přirozeně bude agresívnější čím dál víc Obdobné věci budou přicházet častěji a ve větším měřítku. A donekonečna to bagatelizovat nejde.

9 0
možnosti

Souhlasím.

Ono jim chvíli trvalo, než se poradili, jaký mají zaujmout postoj ve smyslu slova obrany imigrantů a jejich zvěrstev. To i tady pár dnů nepsal nikdo "obranný" blog, až to vypadalo, že čekají na instrukce a osvětářské, sluníčkové směrnice. A ono opravdu, po pěti - šesti dnech se vyklubalo pár článků, které to vše bagatelizovali, poukazovali na "specifikum" imigrantských povah a podmínek, ve kterých žili ... I pokusy o rádoby sofistikované nátlaky na humanitární cítění, lidskou sounáležitost atd tu byly. I osvětář největší se ozval v diskuzích. Věřím, že si i zazálohoval mnohé příspěvky. Co když se mu ještě budou hodit?

Jo, ten arabista včera v událostech byl boží, opravdu ...

13 3
možnosti

"Zálohováním" a sbíráním materiálů na ostatní, jste tu znám hlavně vy, Chrástku i tím, že jste vyhrožoval jejich použitím, když jste byl vykopnut...kolik terabajtů jich už máte?

3 0
možnosti

Útočníci byli v Německu již minimálně dva roky (jak napsal jeden pán) a navíc v Česku jsou ženy také obtěžovány (jak napsal druhý pán). Takže nevím, proč se vůbec řeší nějaký Silvestr... :-/:-)

6 0
možnosti

Pchá, jenom ženy? To jeden hodně starší, věrný fanoušek Merklové, tam dlící, napsal dokonce v diskuzi, že v tramvajích v Praze starší, obrýlený a plešatý pán osahával i patnáctileté chlapce.

Akurát nevím, proč se tím chlubil ...

8 2
možnosti

Události na Národní třídě v listopadu 1989 zatajovala Československá televize tři dny, přesněji tedy dva a půl dne. A to ji měli v rukou komunisti!

7 0
možnosti

Žabaři! Kam se hrabou na ty dnešní ...

14 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články